; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Schimb de mame

„Schimb de mame” revine în grila Prima TV de duminică, 7 martie

06 March 2021

Duminică, 7 martie, de la ora 20.00, Prima TV dă startul celui de-al 31-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame. Noi aventuri vor ţine telespectatorii cu sufletul la gură şi, ca de fiecare dată, aceștia le vor vedea în plină acţiune pe mamele care s-au înscris în această competiţie de succes.

 

În prima ediție a noului sezon veți urmări un schimb de mame spectaculos între două familii: familia Popescu, din Slatina, face schimb de mame cu familia Dumbravă, din Constanța. Familia Popescu are patru membri: Elena și Dani, de 31, respectiv 34 de ani, au două fete, pe nume Alexandra și Kassandra, de 11 și de 6 ani. În Constanța, Georgiana (36) și Ovi (43) au 3 copii: Sebi (10), Andrei (7) și Sara (5). Dani muncește în construcții și este mai mereu plecat de acasă, pe șantiere. În tinerețe, el și Elena au fost plecați la muncă, prin Europa, dar nu au reușit să strângă bani, așa că acum stau în chirie. De partea cealaltă, și Georgiana cu Ovi au fost plecați mulți ani în Norvegia. Acum locuiesc într-o vilă superbă, cu două etaje, și își cresc liniștiți copiii.

Ajunsă în Constanța, Elena are o viață de concediu, în care cel mai greu este să medieze veșnicele conflicte între frați, pornite chiar de la Nu Te Supăra Frate! Dincolo, în Slatina, Georgiana are și necazuri, dar și distracții mai mari: chiar dacă Dani nu e în stare să repare o ușă la un dulap, el are o voce pe cinste! Ar fi putut ajunge un mare lăutar!

Duminică, la Prima Tv, de la ora 20.00 urmărește cum provocarea va fi maximă pentru ambele mame care vor trebui să facă față unui schimb de mame într-un mod neașteptat. Mai multe aflați duminică, la Schimb de mame, de la ora 20.00, la Prima TV

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare