; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

SdM_Landscape

„Schimb de mame” revine cu un nou sezon la Prima TV

05 April 2018

Duminică, 8 aprilie 2018, de la ora 20.30, Prima TV dă startul celui de-al 26-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame. Odată cu acest sezon, veți putea urmări aventurile inedite ale celor înscriși în această competiție de succes. Cu o istorie impresionantă, emisiunea Schimb de mame a fost urmărită, de-a lungul timpului, de milioane de telespectatori, rămânând și în momentul actual cel mai longeviv reality-show din România. Emisiunea oferă concurentelor înscrise una dintre cele mai grele provocări: cea de a fi mamă pentru o altă familie.

 

De-a lungul emisiunii Schimb de mame, s-au stabilit recorduri inegalabile, greu de bătut. Astfel, mamele de schimb au parcurs peste 1.700.000 de kilometri pe întreg teritorul României, dar şi în ţări precum Italia, Anglia, Republica Moldova, Bulgaria. De-a lungul celor 26 de sezoane ale celui mai longeviv reality-show din România, filmările s-au întins pe durata a peste 57.000 de ore, echivalentul a mai mult de 7 ani de filmări încontinuu! Numerele impresionante continuă şi în privinţa voturilor înregistrate: peste 850.000 de persoane au desemnat cele 25 de mame câştigătoare de până acum a titlului de Prima mamă! Începând de duminică, 8 aprilie, ora 20.30,  la Prima TV începe o nouă cursă pentru stabilirea celei de-a 26-a mamă care va câștiga noul sezon Schimb de mame, premiu în valoare de 2.000 de euro.

 

În prima ediție a noului sezon, veți urmări un schimb de mame ce vă va ține cu sufletul la gură, între două familii: familia Manole din București și familia Caminescu din satul Matraca, comuna Ulmi, județul Dâmbovița. La București, Adriana și Gabriel duc un trai liniștit, alături de băiatul lor de patru ani și jumătate, Andrei. Trecuți de prima tinerețe, cei doi părinți au reușit să aibă în sfârșit familia la care visau, iar în casă, doar armonie și bună înțelegere. La Matraca, Cristina și Daniel s-au mutat din Târgoviște de curând, au construit o casă la care încă mai au de construit, însă particularitatea acestei familii e una aparte. Daniel a hotărât să rămână acasă, în timp ce soția lui muncește în ture, neavând timp să se mai ocupe și de ale casei, de unde și nemulțumirile. (vezi video aici)

 

Urmăriți cel de-al 26-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame începând de duminică, 8 aprilie, de la ora 20.30. Noul sezon al emisiunii vă pregătește încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reușesc sau nu, puteți afla în fiecare duminică, de la ora 20.30, la Prima TV

 

 

           

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare