Homepage  / Vedete străine

Scenele subacvatice din „Misiune: Imposibilă 8” vor depăși filmele anterioare cu Tom Cruise. Ce se știe despre viitorul film

Scenele subacvatice din „Misiune: Imposibilă 8” vor depăși filmele anterioare cu Tom Cruise. Ce se știe despre viitorul film

de Andreea Hentea,

Regizorul Christopher McQuarrie a povestit că „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two” (2024), al optulea film din seria „Misiune: Imposibilă”, va include o secvență subacvatică jucată de Tom Cruise care o va depăși pe cea din „Misiune: Imposibilă. Națiunea secretă” / „Mission: Impossible - Rogue Nation” (2015).

După lansarea filmului „Misiune: Imposibilă – Răfuială mortală partea întâi” / „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” (2023) la începutul acestei luni, Tom Cruise urmează să revină în rolul super-agentului Ethan Hunt, în partea a doua a poveștii.

„Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two” urmează să fie lansat în vara viitoare, iar regizorul Christopher McQuarrie a povestit deja, scrie screenrant.com, despre o secvență subacvatică din viitorul film, care va depăși cele două ample scene de acest gen pe care Tom Cruise le-a realizat în alte producții. Următorul film din cunoscuta franciză va continua povestea din „Misiune: Imposibilă – Răfuială mortală partea întâi”, urmărindu-l pe Ethan Hunt în goană contracronometru pentru a înlătura amenințarea unei forme de inteligență artificială căreia i s-a spus „Entitatea”.

Autoevaluările lui Tom Cruise

Într-un interviu luat de Collider, regizorul Christopher McQuarrie a povestit: „Tom și cu mine ne reevaluăm în mod constant munca și ne întrebăm cum am fi putut să lucrăm mai bine. Am mai realizat și înainte secvențe subacvatice, ca de exemplu la „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp” (la care McQuarrie a fost scenarist – n.r.), și am lucrat sub apă, de asemenea, la „Mission: Impossible – Rogue Nation” și am rămas foarte nemulțumiți de acele secvențe, așa că ne-am întrebat de ce și care au fost factorii care au lucrat împotriva noastră?

Cel mai important: faptul că nu aveam cunoștințe reale în domeniul respectiv. Pentru că tot ceea ce vedeți în „Misiune: Imposibilă – Răfuială mortală partea întâi” este aplicarea cunoștințelor dobândite la realizarea secvențelor anterioare”.

Ce se știe despre viitorul film

Singura nouă cascadorie care a mai fost dezvăluită în legătură cu „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two” este o secvență în care Tom Cruise atârnă dintr-un avion întors cu susul în jos. Abordarea lui Tom Cruise și a lui Christopher McQuarrie în legătură cu fiecare nou film al francizei „Misiune: Imposibilă” este să depășească tot ceea ce au făcut înainte, ceea ce este foarte evident în impresionantele secvențe de sărituri cu motocicleta și de urmăriri pe un tren în viteză din „Misiune: Imposibilă – Răfuială mortală partea întâi”. Se așteaptă, deci, ca al optulea film să prezinte cele mai periculoase cascadorii ale lui Tom Cruise din întreaga serie.

Există deja numeroase curiozități și întrebări despre viitorul film, iar fotografiile de pe platourile sale au dezvăluit deja o cascadorie pe care se pare că o vom vedea la vară, cu Tom Cruise ținându-se strâns de exteriorul unui biplan deasupra Africii de Sud. În afara acesteia și a filmării subacvatice, alte detalii referitoare la „Misiune: Imposibilă 8” sunt imposibil de găsit.

Deocamdată, filmările la „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two” au fost finalizate doar în parte. Producția a fost filmată la bordul unui portavion în Marea Adriatică și într-o zonă arctică. Deși nu se știe precis ce cascadorii ar fi filmat Tom Cruise în aceste locuri, se pare că următorul film va avea priveliști uluitoare care vor completa acțiunea. Greva SAG-AFTRA în curs de desfășurare ar putea împiedica restul filmărilor planificate pentru această toamnă, dar o idee despre viitorul film se conturează deja.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton