Homepage  / Netflix

Scene interzise minorilor în partea a doua a celui de-al treilea sezon „Bridgerton”. Ce spune Nicola Coughlan despre cadrele provocatoare

Scene interzise minorilor în partea a doua a celui de-al treilea sezon „Bridgerton”. Ce spune Nicola Coughlan despre cadrele provocatoare
20

de Redactia Tvmania,

Partea a doua a celui de-al treilea sezon al serialului-fenomen „Bridgerton” ajunge și în România și poate fi vizionată pe „Netflix”. Fanii din Marea Britanie au avut ocazia să vadă deja noua parte, iar scenele care sunt prezentate, cu lux de amănunte, nu sunt unele recomandate persoanelor pudice.

Scene interzise minorilor în partea a doua a celui de-al treilea sezon Bridgerton

După săptămâni întregi de așteptare, „Bridgerton” a revenit pe Netflix, iar fanii pot în sfârșit să asiste la trecerea de la prieteni la îndrăgostiți a lui Penelope Featherington (Nicola Coughlan) și Colin Bridgerton (Luke Newton).

nicola coughlan si polly walkerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Telespectatorii și-au ținut respirația așteptând să vadă cum se va descurca cuplul Penelope – Colin în momentele lor intime, după ce fanilor li s-a promis „cel mai picant sezon de până acum”.

La doar 15 minute de la începerea părții a doua din cel de-al treilea sezon, telespectatorii vor avea de-a face cu o scenă de sex explicită de șase minute în care apar personajele principale din serial.

În scena explicită, Penelope este consolată de Luke după o ceartă cu mama ei în legătură cu logodna ei. La un moment dat, cei doi încep să se sărute și se dezbracă din priviri, înainte de a renunța complet la haine. Scena are un total de șase minute și cuprinde scene nerecomandate minorilor.

Când i s-a spus recent într-un interviu că a fost curajoasă să filmeze scenele de sex, Nicola a oferit un răspuns neașteptat: „Știi, este greu, pentru că eu cred că femeile cu tipul meu de corp – femeile cu sâni perfecți – nu ajungem să ne vedem suficient pe ecran, iar eu sunt foarte mândră ca membră a comunității sânilor perfecți”.

Netflix’s ”Bridgerton” Season 3 World Premiere in New York, US – 13 May 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 20

Nicola Coughlan joacă rolul lui Penelope Featherington în Bridgerton pe Netflix. În sezonul 3, Penelope este în sfârșit în centrul atenției, în timp ce prietenia ei de lungă durată cu Colin Bridgerton se transformă într-o poveste de dragoste în toată regula.

Nicola a întruchipat-o pe Penelope în toate cele trei sezoane ale serialului de până acum și a confirmat că se va întoarce pentru sezonul 4 alături de Luke Newton. Nicola Coughlan și Luke Newton s-au împrietenit rapid în timp ce filmau primele sezoane din „Bridgerton, iar prietenia lor a devenit și mai puternică după ce au filmat sezonul lui Colin și Penelope, Nicola numindu-l pe Luke „o persoană cu adevărat specială în viața mea”.

Nicola și Luke nu formează un cuplu și în afara micului ecran

Fanii au fost atât de obsedați de prietenia și chimia dintre ei în cadrul turneului de presă al sezonului 3 din „Bridgerton”, încât cei doi au fost nevoiți să infirme zvonurile conform cărora ar forma un cuplu și în afara micului ecran.

Serialul „Bridgerton” se bucură de un real succes. În fiecare sezon, un membru din familia Bridgerton a fost în centrul atenției, restul familiei având, de asemenea, roluri importante în acțiune. Sezonul 3, care este în plină desfășurare, prezintă povestea de iubire dintre Colin și Penelope, după ce primele două sezoane s-au axat pe Daphne și Anthony Bridgerton.

În fiecare sezon, un membru din familia Bridgerton a fost în centrul atenției, restul familiei având, de asemenea, povești importante. Primul sezon s-a concentrat pe Daphne și pe povestea ei de dragoste cu Ducele de Hastings (Phoebe Dynevor și Rege-Jean Page). Al doilea sezon s-a concentrat pe povestea de dragoste dintre Anthony și viitoarea sa mireasă Kate (Jonathan Bailey și Simone Ashley). Sezonul trei, care este acum pe Netflix, este axat pe Colin și Penelope (Luke Newton și Nicola Coughlan).

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton