; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Watchmen

Scenariul serialului „Watchmen” este „incredibil”, spune HBO

15 January 2018

Iar filmările pentru noul serial de la HBO, „Watchmen', vor începe în curând.

Încă de când s-a terminat „Cei rămași' / „The Leftovers' (2014), Damon Lindelof lucrează la adaptarea pentru televiziune a benzilor desenate „Watchmen', pentru HBO. Șeful de programe de la HBO, Casey Bloys, aflat la conferința Television Critics Association, din Pasadena, a fost întrebat de jurnaliștii americani în ce stadiu se află producția.

„Am citit scenariul și este incredibil. Sunt uluit. Cred că vom începe filmările anul acesta', a declarat Casey Bloys, preluat de hollywoodreporter.com.

Damon Lindelof vrea să schimbe modul în care sunt văzuți supereroii cu noua serie „Watchmen'.

Ce-a mai declarat Casey Bloys:

  • „Urzeala tronurilor' – A citit scenariul ultimului sezon și știe cum se va termina: „Va fi măreț. E fantastic. Fanii vor fi foarte, foarte fericiți'. Știe cine va urca pe Tronul de fier: „Nu pot să răspund la întrebarea asta!'.
  • „Marile minciuni nevinovate' – Sezonul al doilea nu va veni în 2018: „Nu. Vor începe filmările în primăvara asta. Nu va ajunge pe post în 2018'.
  • „True Detective' – Și noul sezon, al treilea, din „True Detective' va avea premiera tot anul viitor: „În 2019, va ajunge pe post'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare