; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Animale fantastice si unde le poti gasi   coperta Arthur 2017

Scenariul filmului „Animale fantastice și unde le poți găsi” apare la Editura Arthur

10 February 2017

Editura Arthur anunță publicarea în limba română a scenariului original al filmului „Animale fantastice și unde le poți găsi', ca parte a „Lumii vrăjitorilor' creată de J.K. Rowling.

Scenariul filmului „Animale fantastice și unde le poți găsi' apare la Editura Arthur

Inspirat de manualul original al lui Newt Scamander, „Animale fantastice și unde le poți găsi' este o poveste nouă și originală ce marchează debutul scenaristic al lui J.K. Rowling, autoarea îndrăgitelor cărți din seria „Harry Potter' devenite bestselleruri internaționale.

Cartea conține scenariul scris de J.K. Rowling pentru filmul „Animale fantastice și unde le poți găsi' – o aventură plină de suspans, cu o mulțime de creaturi magice și de personaje remarcabile. Ediția în română a scenariului se va găsi în librării din 20 februarie 2017. Momentan cartea este disponibilă pentru precomenzi pe site-urile Grupului Editorial ART (www.editura-arthur.ro) până în data de 20 februarie 2017, la prețul special de 33 de lei.

Acțiunea din „Animale fantastice și unde le poți' găsi are loc în 1926, când Newt Scamander își încheie turul în jurul lumii, în căutarea și documentarea celor mai rare creaturi magice. Ajunge și la New York, unde nu are de gând să stea prea mult. Ar fi trebuit să fie o vizită fără nimic neprevăzut, numai că în peisaj apare un Nemag (așa se numesc Mageamiii în America) pe nume Jacob și Newt își rătăcește geamantanul. Când din geamantan scapă câteva animale fantastice, este foarte clar că urmările pot fi grave atât pentru Lumea vrăjitorilor, cât și pentru cea a Nemagilor.

Filmul produs de Warner Bros. Pictures după scenariul scris de J.K. Rowling a avut lansarea mondială în data de 18 noiembrie 2016. „Animale fantastice și unde le poți găsi' este primul film dintr-o nouă serie de aventuri din magosferă. Filmările au avut loc la studiourile Warner Bros. din Leavesden – casa filmelor cu Harry Potter de mai bine de un deceniu – și în Liverpool. Regizat de David Yates, realizatorul ultimele patru filme cu Harry Potter, filmul reunește o parte din vechea echipă, printre care producătorii David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves și Lionel Wigram.

J.K. Rowling este autoarea celor șapte cărți din seria „Harry Potter', publicate între 1997 și 2007, vândute în peste 450 de milioane de exemplare în toată lumea, distribuite în peste 200 de teritorii, traduse în mai mult de 79 de limbi și ecranizate în opt filme de mare succes.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: FOTO. Smiley a vrăjit publicul la avanpremiera „Animale fantastice şi unde le poţi găsi'

Johnny Depp ar putea juca în „Animale fantastice și unde le poți găsi'

Matthew Lewis (Neville Longbottom, din „Harry Potter') s-a logodit

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare