; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds au casă în Louisiana

03 June 2010

Vedeta din „Omul de oţel 2' (2010) – şi soţul ei, actorul Ryan Reynolds (33 de ani), tocmai au cumpărat o locuinţă cu două etaje, care a venit la pachet cu un teren imens şi câteva clădiri anexe, în statul american Louisiana, relatează celebritywonder.com.

În prezent, cuplul aduce îmbunătăţiri casei –  cum ar fi montarea sistemelor de încălzire prin panouri solare – şi se ocupă de clădirile care necesită reparaţii.

Printre celelalte celebrităţi din SUA care deţin proprietăţi în Louisiana se numără Brad Pitt, Angelina Jolie şi Sandra Bullock.

Scarlett Johansson (25 de ani) şi Ryan Reynolds s-au căsătorit în toamna anului 2008 şi au pus de curând la vânzare proprietatea lor din Los Angeles, pe care speră să obţină 4,5 milioane de dolari.

Actriţa a plătit 7 milioane de dolari pe casa respectivă în 2007, însă nu ar fi prima dată când pierde bani în urma tranzacţiilor imobiliare.

În aprilie 2008, Scarlett Johansson şi-a vândut apartamentul din New York cu 1,9 milioane de dolari, cu 52.000 mai puţin decât a plătit pe imobil cu doi ani înainte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare