; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Scarlett Johansson, scandal pentru niște poze nud

15 September 2011

Scarlett Johansson ar fi chemat în ajutor FBI-ul, după ce mai multe fotografii înfățișand-o goală ar fi fost furate de pe telefonul ei mobil și, ulterior, postate pe internet, scrie femalefirst.co.uk.

Starul din „The Avengers' apare goală în fața unei oglinzi și este acoperită doar de un prosop, în timp ce în altă fotografie Scarlett stă întinsă pe un pat. Toate fotografiile au început să circule pe internet în cursul zilei de miercuri.

Până la acest moment, nici actrița în vârstă de 26 de ani, nici purtătorul ei de cuvânt nu au vrut să comenteze despre acest scandal. Nu se știe încă dacă fotografiile cu pricina sunt adevărate sau sunt trucate, dar reprezentanții actriței au recunoscut că a fost vorba de un delict, conform TMZ.com.

Scarlett Johansson nu este singura vedetă despre care s-a zvonit că ar avea poze nud pe internet. Mila Kunis, dar și Justin Timberlake (parteneri în „Prietenie cu folos'/ „Friends with benefits') au fost victimele hackerilor.

La începutul anului, un grup de hackeri au furat mai multe fotografii de pe telefoanele mobile a 50 de vedete, printre care Jessica Alba, Christina Aguilera, Miley Cyrus sau Vanessa Hudgens.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare