; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Scarlett Johansson nu vrea să fie cea mai sexy

15 June 2012

Scarlett Johansson a mărturisit că ar fi preferat să îşi păstreze anonimatul decât să audă în fiecare zi că este „cea mai sexy femeie din lume'. Actriţa de 27 de ani a obţinut de mai multe ori primul loc în top celor mai frumoase femei, scrie femalefirst.co.uk, iar asta, spre surprinderea tuturor, o deranjează la culme.

Într-un interviu acordat revistei italiene „Grazia', Johansson a spus că „sunt atât de multe femei frumoase în întreaga lume', iar singurul motiv pentru care nu apar în clasamente este acela că nu sunt actriţe.

„Nu îmi place să fiu catalogată drept cea mai sexy femeie în viaţă. Ca actriţă, aş fi preferat să îmi păstrez anonimatul', a spus Scarlett Johansson.

Actriţa a mai povestit că refuză să mai ofere presei pe tavă informaţii despre viaţa ei personală sau relaţiile ei.

Deseori, citesc ceva şi nici măcar nu mă recunosc în articolele publicate. Nu am vrut niciodată să fiu un sex-simbol. Am vrut să fiu o actriţă bună', a spus Johansson, care a primit o stea pe renumitul Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles.

Scarlett Johansson s-a remarcat în 1998, pe când avea doar 12 ani. În acel an, ea a apărut în „Îmblânzitorul de cai' alături de Robert Redford. După acel film, Scarlett Johansson a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood și a primit patru nominalizări la Globul de Aur, un premiu Tony, dar și un premiu BAFTA.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare