; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Scarlett Johansson flirtează cu Bradley Cooper

19 June 2012

Relația actriței Scarlett Johansson cu iubitul ei, Nate Naylor, nu merge prea bine, scrie presa, iar înlocuitorul perfect ar fi chiar Bradley Cooper, cu care tabloidele au cuplat-o și anul trecut.

Recent, Scarlett Johansson (27 de ani) a fost agățată într-un club în care se afla alături de iubitul ei, Nate Naylor, care lucrează în publicitate, dar acesta nu a sărit deloc în apărarea ei, scrie revista americană „Star'.

„Dansa sălbatic în direcția ei, încercând să-i atragă atenția. Era clar frustrată', a povestit un martor, explicând că Nate nu a reacționat deloc, Scarlett fiind cea care a chemat paza pentru a scăpa de atenția nedorită.

Cei doi sunt împreună de șapte-opt luni, iar Nate nu pare a fi deloc „alesul' pentru Scarlett. În decembrie, acesta l-a pocnit zdravăn pe actualul iubit al unei foste iubite de-ale sale, la o petrecere, provocând un mic scandal, conform gawker.com. Așa că nu e de mirare, scrie radaronline.com, că blonda a fost văzută flirtând la cină cu Bradley Cooper (37 de ani), cu care se vehiculează că a avut o relație anul trecut și cu care a jucat în filmul „Despre bărbați și nu numai…' (2009).

Cei doi actori au fost văzuți la restaurantul lui Wolfgang Puck de la Hotelul Bel Air, unde blonda a băut vin și o sursă povestește că de la masa lor se auzeau chicoteli continue.

„Păreau că se simt bine împreună și era clar că sunt atrați unul de celălalt. Bradley părea distras de frumusețea lui Scarlett, mai ales că ea purta o rochie foarte decoltată și profita de asta din plin. Era clar mai mult decât o cină între prieteni', a explicat martorul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare