; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Scarlett Johansson a primit un Tony

15 June 2010

Scarlett JohanssonÎn cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Tony (acordate anual, în SUA, pentru performanţele teatrale de pe Broadway), de pe 13 iunie, actriţa Scarlett Johansson (25 de ani) a fost laureată cu o statuetă pentru rolul ei din „A View from the Bridge', de Arthur Miller.

„Să fiu primită în această comunitate este un vis îndeplinit pentru mine', a spus entuziasmata Scarlett, care a jucat în piesă alături de Liev Schreiber. Johansson, scrie Reuters, nu a fost singura câştigătoare celebră a serii: Catherine Zeta-Jones (40 de ani) a fost şi ea laureată cu un Tony în cadrul celei de-a 64-a ediţii, pentru debutul pe Broadway în muzicalul „A Little Night Music'.

Piesa „Red', despre artistul expresionist Mark Rothko, cu Alfred Molina (57 de ani) în rolul principal, a adunat şase trofee, Denzel Washington (55 de ani) a fost numit cel mai bun actor al anului, pentru rolul din „Fences' (de August Wilson), piesă care i-a adus colegei sale, Viola Davis (44 de ani) un Tony pentru rol feminin principal.

Din juriul premiilor Tony (inaugurate în 1947) fac parte în jur de 700 de producători, actori şi scenarişti. Numele trofeelor vine de la actriţa Antoinette Perry (1888-1946), poreclită Toni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare