; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Scarlett Johansson a primit cea de-a 2.470-a stea de pe Walk Of Fame

03 May 2012

Scarlett Johansson a primit, miercuri, o stea pe renumitul Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles. Actrița a fost prezentă la ceremonia de dezvelire a stelei și a mărturisit că a primit cu surprindere vestea că va fi onorată astfel.

„Niciodată, în cei 20 de ani pe care i-am petrecut în această industrie, nu mi-aş fi imaginat că ar fi posibil să primesc o astfel de stea.

Nu trece nici o singură zi fără să simt că sunt cea mai norocoasă persoană din lume, pentru faptul că am slujba pe care o iubesc, pentru faptul că sunt angajată pentru a face această meserie, pentru faptul că am fani care îmi permit să fac acest lucru', a spus actriţa americană în discursul de mulțumire.

Scarlett Johansson s-a remarcat în 1998, pe când avea doar 12 ani. În acel an, ea a apărut în „Îmblânzitorul de cai' alături de Robert Redford. După acel film, Scarlett Johansson a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood și a primit patru nominalizări la Globul de Aur, un premiu Tony, dar și un premiu BAFTA.

Pe Scarlett Johansson o veți putea vedea la cinema începând din 4 mai, dată la care va fi lansată pelicula „Răzbunătorii'/ „The Avengers'. În film, Johansson îi dă viață Văduvei Negre și va juca, printer alții, alături de Robert Downey JR, Samuel L. Jackson și Chris Hemsworth.

 

Urmărește discursul actriței:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare