; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Scarlett Johansson a îngropat securea războiului

27 April 2012

Noul iubit al frumoasei Scarlett Johansson a adus numai lucruri bune în viaţa actriţei. Deşi relaţia lor a început doar în urmă cu câteva luni, Nate Naylor a reuşit să o împace pe Scarlett cu mama ei.

Scarlett este îndrăgostită până peste cap de Nate. Nate însă a avertizat-o că nu îşi pot face planuri de viaţă împreună până când Scarlett nu uită de cearta cu mama ei', a spus o sursă citată de National Enquirer.

Astfel că, la sfatul noului ei iubit, starul de cinema de 27 de ani a îngropat securea războiului după mai bine de doi ani de când nu a mai purtat nici cea mai banală discuţie cu mama ei.

Actriţa şi-a concediat mama din postul de manager în noiembrie 2009. Sursele spun că acest episod a fost umilitor' pentru Melanie Sloan, iar mama lui Scarlett Johansson a rămas atunci fără principala sursă de venit.

Cele două femei s-au certat după ce Scarlett a refuzat să îi cumpere mamei ei un apartament de 1.4 milioane de dolari. Aceasta nu a fost însă singurul motiv de dispută între Scarlett şi mama ei.

Melanie Sloan nu l-a suportat niciodată pe fostul iubit al actriţei, Sean Penn, mult mai în vârstă decât Scarlett. Sean Penn (51) a avut o relaţie de câteva luni cu Johansson, la scurt timp după ce actriţa a anunţat că divorţează de fostul ei soţ, Ryan Reynolds.

Citeşte şi:

Scarlett Johansson se iubeşte cu un anonim

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare