Homepage  / Televiziune

Scara B, noul serial de comedie de la PRO TV, are premiera pe 12 septembrie. Locatarii ascund povești pline de umor

Scara B, noul serial de comedie de la PRO TV, are premiera pe 12 septembrie. Locatarii ascund povești pline de umor
9

de Redactia Tvmania,

Viața vecinilor dintr-un bloc, din București, ar putea părea la prima vedere marcată de normalitate și momente care pot fi ușor trecute cu vederea! Însă, în această seară, de la 21:30, noua producție de comedie, Scara B va deschide ușile locatarilor și îi va surprinde pe cei de acasă cu interacțiuni care nu pot fi ratate!

Scara B, noul serial de comedie de la PRO TV, are premiera pe 12 septembrie

La PRO TV și pe VOYO, începe un nou serial care promite să aducă hohote de râs în casele telespectatorilor. În doar câteva ore, telespectatorii îi vor descoperi treptat pe cei care se află în apartamentele încărcate de secrete din „Scara B!”

Primul va fi Vlaga, pensionarul morocănos, care vrea să arate tuturor că a avut o carieră de actorie impresionantă și că pensia este doar un pas normal în viața lui! „Cum e la pensie? E altă viață, nu! Cineva acolo sus vă iubește, cineva acolo sus, la Primărie”, îi va spune Poștașul, după ce-l va pune să semneze primele cupoane. Ce nu știe, însă, Vlaga? Să calculeze suma exactă aferentă fiecărei luni. Ce se va întâmpla? Aflăm curând, dar garantăm râsete!

VlagaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Într-un alt apartament, patru fete sunt puse pe făcut bani. Tabita, Claudya, Gabryela și Cristina au o meserie pe care o descriu interesant: „tehnic, tot ce facem este legal”. Ce ascund? E aproape să afle Cosmina, prietena bună și colega de apartament a Tabitei. De ce? Pentru că vrea și ea un job bine plătit! Totuși, e pregătită să lucreze… chiar în acest domeniu?

Nici în apartamentul lui Dan, cel pus constant pe cuceriri noi, nu este deloc liniște. Vecinul și prietenul său, Șerban, are o… situație. Cu ce se confruntă acesta și cum îl va ajuta Dan, aflăm în această seară. Nu ratați, de la 21:30, premiera noului serial, Scara B, simultan, la PRO TV și pe VOYO!

Cine face parte din distribuție

Scara B”, noul serial de comedie de la Pro TV, explorează viața cotidiană a vecinilor dintr-un bloc, din București. Potrivit postului TV, cu fiecare episod, serialul va deschide ușile locatarilor și le va prezenta celor de acasă interacțiunile și situațiile celor care locuiesc în aceeași clădire. „Într-o manieră comică, dar cu situații emoționante, Scara B va oferi o perspectivă de ansamblu asupra diversității oamenilor și a impactului pe care îl au acțiunile zilnice asupra fiecăruia”, se arată într-un comunicat al postului.

Din distribuția serialului „Scara B” fac parte actorii: Răzvan Vasilescu, Bogdan Cotleț, Dan Rădulescu, Dana Dogaru, Alex Bogdan, Ana Radu (pe care o știți din „Clanul”), Ana Ciontea („Sacrificiul”, „Fructul oprit”). Nu în ultimul rând, în noua comedie marca Pro TV a primit un rol și Anca Dinicu, pe care ați văzut-o recent la „Săriți de pe fix”.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton