Homepage  / Seriale româneşti

Scara B, episodul din 17 octombrie 2024. Surpriză de proporții în serialul de la Pro TV. „Cine plătește, se prăjește!”

Scara B, episodul din 17 octombrie 2024. Surpriză de proporții în serialul de la Pro TV. „Cine plătește, se prăjește!”
5

de Redactia Tvmania

În această seară, de la ora 21:30, vecinii din Scara B revin pe micile ecrane cu noi întâmplări haioase! Săptămâna aceasta, locatarii achiziționează un aparat pentru bronzat, Dan dă un casting... dureros, alături de vecinul său, Ion Vlaga, iar doamna Azzali se îndrăgostește de un indian cunoscut „pe insta”.

Ca orice vecini care se respectă, și cei din Scara B se întâlnesc în cadrul unor ședințe de bloc, unde discută nevoile locatarilor și soluționarea problemelor. Astfel, în episodul din această seară, majoritatea va decide: este nevoie de un aparat de bronzat! Însă, solarul va aprinde o mulțime de discuții printre vecini, privind ordinea în care îl vor folosi. „Cine plătește, se prăjește!”, va propune doamna Henter, pentru a stabili un criteriu de departajare.

Scara B (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Tot la ședința de bloc, Vlaga va afla secretul lui Dan: și el este actor! „Cu timiditatea mori de foame în meseria asta. Tupeu, nerușinare, asta îți trebuie. Să mai zici că nu există destin, ține aproape, star te fac!, îi va promite Vlaga tânărului său coleg de breaslă. Șansa va face ca cei doi să ajungă la același casting. Regizorul și producătorul comediei Scara B, Dragoș Buliga, va apărea, în acest episod, și în fața camerei: „pe Dan nu l-am văzut niciodată așa bine. Bravo”.

Iar dragostea nu ține cont de vârstă sau de distanță! Doamna Azzali va cunoaște online un bărbat din India. Femeia va fi pregătită să facă tot ce-i stă în putință pentru a-i fi pe plac, spre disperarea fiicei sale care îi va spune: Ai dat în mintea copiilor, chiar așa? Au dat și la știri, este schema classique! Îți cere niște bani și dispare!” .

Aventurile locatarilor din Scara B sunt de neratat! În fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO.

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton