; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Scandal la orizont pentru Tallulah, fiica lui Bruce Willis

04 July 2012

Tallulah Willis (18 ani), una dintre cele trei fiice pe care Bruce Willis (57 de ani) le are cu fosta sa soţie, Demi Moore (49 de ani), riscă să se trezească implicată într-un scandal cu poze nud şi droguri, anunţă femalefirst.co.uk.

Se pare că fiica lui Bruce Willis a pozat în ipostaze indecente şi există patru fotografii care o înfăţişează fără sutien şi cu un joint de marijuana în mână.

Imaginile au fost scoase la vânzare şi nu va dura mult până când vor fi cumpărate de o publicaţie, în cazul în care familia tinerei nu va interveni cu o sumă mai mare.

Tallulah era singura fiică a lui Bruce Willis cu Demi Moore care n-a fost implicată în nici un scandal până acum.

Scout (21 de ani) a fost arestată lună trecută în New York, după ce a fost prinsă beată la volan şi a prezentat un act de identitate fals.

În 1997, sora ei mai mare, Rumer (23 de ani), se afla în camera de hotel în care poliţiştii au arestat o persoană pentru posesie de marijuana. Ea a fost chestionată la faţa locului, fără să fie şi arestată.

Bruce Willis a devenit tată pentru a patra oara pe 1 aprilie 2012, când soţia sa, Emma Heming (34 de ani), a născut-o pe micuţa Mabel Ray.

Starul spunea că fiicele sale l-au învăţat să asculte:

„Uneori trebuie să-mi frânez dorinţa de a vorbi. Am învăţat asta având de-a face cu copiii mei. Aceasta este cea mai importantă regulă pentru mine. Se aplică în viaţă. Dar este mai importantă când eşti tată. Prefer să aud ce au de spus. Înveţi mai mult ascultând'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare