; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chitosca2

Scandal între Culiță Sterp și Sebastian! Ce se întâmplă între cei doi faimoși de la „Survivor România”

31 March 2021

Echipa Faimoșilor se divizează din ce în ce mai mult, puțini dintre ei preferând să fie neutri în conflictele care mocnesc între ei de ceva vreme. 

Înaintea meciului pentru recompensă din această săptămână o nouă furtună se abate asupra Faimoșilor. Dacă până acum Zanni, Sebastian Chitosca, Cosmin Stanciu și Culiță Sterp erau aliați, conflictul începe și în grupul lor, iar cel care va răbufni este Culiță Sterp.

Surprinsă de ceea ce se întâmplă între colegii ei, Elena Marin nu rămâne indiferentă 
 
„Săptămâna asta a început cumva complicat. Am văzut ceva surprinzător că s-au certat cei din echipa Fantastica', spune Elena în teaser-ul ediției de joi serară de la „Survivor'
 
Enervat, Sebastian s-a refugiat in padure unde a declarat că: „Nu accept să fiu maturat cu mine pe aici…”

Sebastian Chitosca a fost pe buzele multor Faimosi eliminati din competiție. Majoritatea vedetelor care au plecat nu au avut cuvinte de laudă la adresa acestuia. Chiar și anumite persoane din echipa Războinicilor nu și-au format o impresie tocmai bună despre el. Iar Andreea Antonescu l-a criticat cu reticență la venirea în țară: 

Nu mi-a plăcut de Sebastian, nu îmi plac oamenii răi, iar ca fotbalist eu n-am auzit în viața mea de el. Nu îmi plac oamenii alunecoși', a spus Andreea Antonescu despre Sebastian. 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare