; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi la cutite

Scandal între jurații Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în prima confruntare la „Chefi la cuțite”

17 October 2016

Odată echipele formate, „Chefi la cuțite' intră, săptămâna aceasta, în etapa confruntărilor. Această etapă, care începe astăzi, 17 octombrie, de la 20.30, va ascuți și mai mult cuțitele între jurați.

chefi-la-cutite

Este momentul în care fiecare dintre cei trei își pune în aplicare strategia cu care a intrat în minte încă de la primele degustări, când se formează alianțe, se leagă prietenii, se țes intrigi, se râde de bucurie când un concurent e salvat și curg lacrimi amare când se greșește.

Chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au acum echipele formate și fiecare dintre ei are un plan prin care speră să își ducă cât mai mulți oameni în finală. Prietenia dintre ei e înlocuită acum cu strategii menite să îi facă învingători. Iar prima confruntare din acest sezon reușește să nască un scandal între chefi. „Scărlătescule, nu ai ce să cauți aici', va striga dezlănțuit chef Dumitrescu, enervat la culme. „Nu joci corect', va puncta cu nervii întinși la maximum și chef Bontea, „nu este posibil așa ceva'.

Ce anume îi deranjează atât de tare pe cei doi și de ce chef Scărlătescu se va apăra spunând că Dumitrescu și Bontea s-au aliat împotriva lui, aflați în această seară la „Chefi la cuțite'.

Prima confruntare aduce și prima temă în bucătărie: echipele roșie, gri și neagră trebuie să gătească un preparat tradițional românesc reinterpretat.

Jurizarea va aduce cu sine, conform formatului, și un duel, care se termină prin eliminări. Cine intră la duel, ce farfurii aproape că îi scot din minți pe cei trei chefi, dar și care îi vor face să se simtă mândri, cine pleacă acasă și ce intrigi prind contur între echipe rămâne de văzut astăzi la Antena 1.

[Not a valid template]

Alte articole:

1. FOTO. Antena 1 pregătește o ediție specială „Chefi la cuțite' cu vedete

2. FOTO. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu își aleg echipele de la „Chefi la cuțite'

3. „Chefi la cuțite' (Antena 1) începe preselecțiile pentru sezonul trei

4. FOTO. Cum arată echipele de la „Chefi la cuțite'

5. Chef Bontea pierde un pariu și primește o pedeapsă

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare