Homepage  / Vedete româneşti

Scandal de proporții între Alexia Eram, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, la America Express 2023, sezonul 2. „Nu sunt o isterică răsfățată!”

Scandal de proporții între Alexia Eram, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, la America Express 2023, sezonul 2. „Nu sunt o isterică răsfățată!”
11

de Roxana Mirea,

În ediția de aseară, 19 decembrie 2023, a emisiunii America Express, sezonul 2, a avut loc al doilea joc pentru amuletă din semifinală. La sfârșit, a existat un schimb de replici dure între Alexia Eram, Sânziana Negru și Laura Giurcanu. „S-a dat drumul la jihad”, a spus Vlad Huidu. 

Laura și Sânziana au câștigat al doilea joc de amuletă din semifinala America Express 2023, sezonul 2 

Cel de-al doilea joc de amuletă din semifinala America Express, sezonul 2, a fost încins la propriu, dar și la figurat. Lupta pentru sfințișori dintre Alexia și Aris Eram, Romică și Cătălin Țociu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-a dat în regim de urgență. Concurenții s-au transformat în pompieri și au fost nevoiți să demonstreze că au abilitățile unor adevărați eroi.  

Pentru a afla echipa câștigătoare, Irina Fodor a adunat timpii în care echipele au realizat fiecare traseu. Așadar, Alexia și Aris au obținut un total de 44 de minute si 13 secunde, Romică și Cătălin au terminat întreg traseul în 55 de minute și 23 de secunde, iar Laura și Sânziana 43 de minute și 40 de secunde și au câștigat al doilea joc de amuletă din semifinala America Express.  

„Am câștigat, în sfârșit prima amultă! Și la ce joc”, au declarat fericite fetele. 

Replici acide între Alexia, Laura și Sânziana, la America Express 2023, sezonul 2 

Cu toate acestea, la careu, spiritele s-au încins. Laura și Sânziana au făcut ordinea și i-au pus pe Alexia și Aris să plece ultimii. În acel moment, Alexia Eram s-a enervat foarte tare.  

„Efectiv mi-a picat fața. Nu mi-a venit să cred și nu m-am gândit o secundă că Laura cu Sânziana o să ne pună ultimii să plecăm. Niciodată nu le-am pus să plece ultimele și efectiv mi-a picat fața. Eu nu pot să cred așa ceva”, a spus Alexia.  

În momentul ăla, Alexia s-a înroșit, își mușca buzele”, a spus Romică Țociu. 

Extremi de dezamăgiți, frații Eram le-au spus Sânzianei și Laurei doar „Ne vede în cursă!”. 

Da, mereu ne vedem în cursă, ce crezi?”, a fost replica Laurei. 

Am zis că o să ne vedem pe traseu pentru că dacă ele ne pun pe ultimul loc înseamnă că le este frică de noi și că suntem o echipă destul de bună, așa că OK, o să ne vedem pe traseu și vedem cine o să fie mai bun dacă așa vor s-o joace. Pe mine m-a enervat pentru că le considerat prietenele mele. Eu când zic că nu o să te pun niciodată pe ultimul loc sau că nu o să te votez, chiar așa o să fac”, a explicat Alexia Eram. 

„Da, suntem prieteni acasă. Dar acum, când suntem atât de aproape de final, aici nu mai suntem prietene, aici este strategie și fiecare vrea să ajungă în finală”, a explicat Sânziana decizia lor. 

Scandal de proporții între Alexia Eram, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, la America Express 2023, sezonul 2. „Nu sunt o isterică răsfățată!” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Ceartă aprinsă între Alexia, Laura și Sânziana, la America Express 2023, sezonul 2 

Cu toate acestea, după startul Irinei Fodor, o problemă tehnică a impus o pauză și cum anumite focuri nu s-au stins, spiritele s-au inflamat. „Tu nu poți să te bucuri de nimic! Dacă nu câștigi, tu nu te bucuri!” i-a spus Laura Alexiei. 

M-am bucurat! Suntem în semifinală, Laura! Ce vrei? Să mă bucur că m-ai pus pe ultimul loc”, i-a spus Alexia.  

Nu sunt ipocrită. Am spus că ăsta este doar un joc, dar nu mă așteptam absolut deloc să ne pună pe ultimul loc. Eu niciodată nu-mi pun prietenii pe ultimul loc”, a explicat Alexia la testimoniale.  

Ești foarte ofticoasă și devine frustrant!” i-a strigat Laura Alexiei.  

„Lasă-mă, Sânziana. Tot timpul când cineva încearcă să scoată ceva de la tine sau ești supărată, încerci să inversezi lucrurile ca să pari tot timpul ok. Amândouă! Voi sunteți „îngerii” tot timpul!”, le-a reproșat Alexia. 

Da, scuză-mă că sunt un om foarte bun, răbdător și calm și nu sunt o isterică răsfățată. Nu, dragă, suntem oameni mai buni decât tine. Eu chiar cred real că suntem oamenii mai buni decât ea”, a ripostat și Laura. 

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton