; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Măruță, desființat public de Antonia „Mare îmbârligător”

Scandal în showbizul românesc! Cătălin Măruță, desființat public de Antonia: „Mare îmbârligător”

20 May 2021

Încep noi controverse în showbizul românesc! De această dată subiecții principali sunt Antonia și Cătălin Măruță. Se pare că partenera lui Alex Velea nu a mai rezistat și a răbufnit public la adresa prezentatorului de la Pro TV.

Antonia pare să nu îl mai suporte pe Cătălin Măruță. Artista și partenerul ei, Alex Velea, sunt extrem de deranjați de comentariile pe care prezentatorul le face în emisiunea sa „La Măruță', difuzată de luni până vineri, de la ora 15.00, la Pro TV. 

Reacția Antoniei a avut loc în mediul online, unde aceasta a publicat o serie de comentarii acide la adresa lui Măruță. Artista susține că prezentatorul este dispus să facă orice pentru audiență, însă ceea ce a deranjat-o cel mai tare este felul în care Măruță aduce vorba de ea în emisiune. 

 Antonia îl descrie pe Cătălin Măruță ca fiind un „mare îmbârligător', susținând că acesta a dezvoltat o manieră obsesivă de a aduce în discuțiile sale din emisiune numele ei și cel al lui Alex Velea. Mai mult decât atât, cântăreața precizează că acest lucru a devenit deja o campanie de denigrare la adresa sa:

 

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs', a scris Antonia pe contul său de Instagram.

Ce i-a reproșat Antonia lui Cătălin Măruță 

Antonia nu s-a oprit însă aici! Frumoasa cântăreață și-a exprimat oful în cel mai acid mod posibil declarându-se indignată de faptul că majoritatea întrebărilor din emisiunea La Măruță s-ar concentra asupra ei și a lui Velea.

„Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.S: Știm că „producătorii sunt de vină', a mai declarat Antonia pe contul ei de Instagram.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare