; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina Pistol

Scandal în mediul online! Gina Pistol, aspru criticată. De la ce a pornit totul

14 April 2021

Viața Ginei Pistol s-a schimbat radical în urmă cu o lună când a devenit mamă la vârsta de 40 de ani.

În ultimele zile vedeta a încercat să fie cât mai activă în mediul online, unde împărtășește cu cei care o urmăresc experiențele sale în rolul de mamă, de când a adus-o pe lume pe micuța Josephine Ana. 

Controversele au început să apară de mai bine de două săptămâni când Gina Pistol relata cât de mult se resimte oboseala și că primele două săptămâni „au fost groaznice' din acest punct de vedere. Recent, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite' a postat un selfie, a cărei descriere a stârnit gurile rele:

 „…tot o poză mai veche. Poză făcută când aveam timp să fac 2376 de poze și să aleg UNA 😂 . Acum spun săru mâna dacă apuc să-mi dau, dimineață (5.40-6.00),cu apă pe față. Cam atât despre mine. Tu ce mai faci?', a scris Gina Pistol în descrierea fotografiei. 

 

Gina Pistol a stârnit o mulțime de reacții cu această postare, peste 650 de comentarii și aproximativ 60.000 de aprecieri. Unele femei i-au transmis vedetei că o înțeleg perfect, știu prin ce trece, și la ele a fost la fel când aveau copii mici, printre care se numără și Ilinca Vandici:

„Da, da! Te înțeleg perfect', a scris vedeta Kanal D. 

În afara Ilincăi Vandici și alte mămici care au trecut deja de aceste momente au împărtășit cu Gina experiențele lor:

„Cunoaștem, când era micuța mea bebe mă întrebăm la ora 12 dacă am apucat să mă spăl pe dinți dimineață! (…) Nu e ușoară «meseria» de mamă, implică stres, oboseală și uneori poate chiar frustrare, pentru că nu reușim să mai avem atât timp pentru noi, însă zâmbetul copilul tău, mirosul lui de bebeluș, minunea de a fi mamă șterge tot greul. Ești o mămică extraordinară și sunt convinsă că te descurci de minune. Ignoră comentariile răutăcioase, cei care le fac nu cunosc cu adevărat ce înseamnă să fii mamă. P.S. Am două fetițe mici, 4 ani și 1 an jumătate… Știu ce înseamnă nopțile nedormite, părul ciufulit și ochii cât cepele dimineața'.

Unele femei însă au pornit un adevărat val de critici asupra vedetei acuzând-o că, de când a devenit mamă se plânge într-una: 

„Nu te mai văita. O mamă nu se vaită, o mamă se sacrifică pentru că știe că are pentru ce. Eu voiam să îți dau un sfat, trebuie să înveți să te organizezi. Satisfacția cea mare e când te uiți la copil. (…) Săraca de tine…ce greu îți e să crești copilul în tot luxul și să ai tot ce vrei pe tava, nici nu vreau să mă gândesc ce coșmar este', au fost câteva dintre mesaje.

Gina Pistol a văzut o parte dintre reacțiile apărute la poza ei și a spus ulterior:

„Citind câteva comentarii de la ultima mea postare, am ajuns la o concluzie. Cel mai periculos animal din lumea virtuală este omul. Este omul ăla care e și prost, și rău. Ăla e cel mai periculos'.

Citește și:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare