; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi la cutite

Scandal în marea finală „Chefi la cuțite”. Tensiunile au atins cote alarmante între Bontea și Dumitrescu

16 June 2021

Cel mai mare scandal din istoria „Chefi la cuțite' a avut loc în ediția de marți seară difuzată de Antena 1. 

La scurt timp după dezvăluirea finaliștilor sezonului 9 „Chefi la cuțite', un scandal de proporții invada bucătăria emisiunii culinare. Dezamăgirea de a nu se califica în marea finală, cât și orgoliul au pus stăpânire pe unii dintre concurenții care nu au reușit să treacă mai departe în concurs.

Numele finaliștilor a fost o surpriză inclusiv pentru jurații emisiunii, care la începutul serii ar fi pariat pe cu totul alte persoane pentru marea finala „Chefi la cuțite'. Elena Matei (echipa Sorin Bontea), Narcisa Birjaru (echipa Cătălin Scărlătescu) și Cătălin Amarandei (echipa lui Florin Dumitrescu) sunt cei care în ediția de miercuri, 16 iunie, se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 30.000 de mii de euro. 

Cele două femei calificate în finală au fost, spre dezamăgirea multora, o alegere nepotrivită din punctul lor de vedere. Cel mai vocal concurent, care nu a reușit să ajungă în cursa finală, a fost Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu.

„Nu cele două fete ar fi trebuit să ajungă în semifinală. Ar fi trebuit să ajungă în finală niște oameni care au demonstrat că au muncit și că au făcut niște farfurii mișto', a fost declarația care le-a rănit pe Narcisa Birjaru și pe Elena Matei.

Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu și-a trădat echipa 

Problemele nu au apărut însă din nemulțumirile lui Ștefan Borleanu. Cuțitul de aur al echipei albastre condusă de Florin Dumitrescu și-a trădat echipa acceptând să o sprijine pe finalista echipei verzi, Elena Matei. 

Sorin Bontea a gândit o strategie bine pusă la punct prin care avea de gând să desparte concurenții din echipa albastră în marea finală, considerându-i cei mai puternici adversari. Pentru că în marea finală concurenții ieșiti din competiție vor fi aleși de finaliși pentru a găti împreună, Bontea s-a gândit să îl abordeze pe Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al echipei albastre. Fapt care i-a și reușit! Ștefan a acceptat să o ajute pe Elena, ba chiar a însoțit-o în momentul în care finalista echipei verzi a trebuit să își facă meniul de finală. 

„Cumva echipa albastră trebuie divizată, toate battle-urile noastre s-au bazat pe strategie', și-a dezvăluit Sorin Bontea strategia

 La aflarea acestor lucruri, Florin Dumitrescu a fost dezamăgit! Nu de strategia lui Bontea, ci de faptul că omul său de bază la trădat. Prin acest gest Ștefan a pierdut încrederea lui Chef Dumitrescu, care a spus că se va gândi de două ori în momentul în care ar putea să își ajute fostul concurent: 

„Chef Bontea e o vulpe bătrână care mi-a întins o capcană, mi-a întins o bucată de carne pe care eu am mușcat-o ca prostul', a mărturisit Ștefan Borleanu.

 Vezi galeria foto >

Irina Fodor despre finaliștii „Chefi la cuțite':  „Acest show este despre altceva'

Imediat după discuția purtată în bucătăria „Chefi la cuțite', prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, a dorit să lămurească concurenții care nu au reușit să se califice în finală. Irina a explicat de ce Elena și Narcisa au ajuns să fie finalistele show-ului culinar: 

„Vreau să vă spun tuturor ceva, nu numai lui Ștefan. Acest show este despre altceva, chiar și atunci când îl privim ca pe un concurs, este despre altceva. Este vorba despre gustul oamenilor, gustul personal. E adevărat că voi sunteți cei mai tehnici, dar s-a dovedit, de-a lungul a 17 confruntări, că oamenii de acasă, din diverse zone, domenii și medii sociale au gusturi diferite și apreciază altfel diversele dish-uri, nu așa cum ați fi așteptat voi. Elena și Narcisa nu au ajuns aici pentru că trebuiau să ajungă sau pentru că a spus producția, sau pentru că ar putea face producția ceva de genul acesta. Ele au ajuns aici, pentru că gustul lor este foarte corect, chiar dacă nu au ani de tehnică', a declarat Irina Fodor la Chefi la cuțite. 

 

Cine e marele câștigător al sezonului 9 Chefi la cuțite. Surpriză uriașă!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare