; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Scandal fără precendent la „Mireasă pentru fiul meu”

13 December 2012

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în casa „Mireasă pentru fiul meu', show prezentat de Mirela Boureanu Vaida (foto). Unul dintre concurenți a anunțat că vrea să facă o dezvăluire în legătură cu trecutul altui băiat din concurs.

Alin, căci despre el este vorba, a declarat că George le-ar fi povestit băieților despre trecutul său în care ar fi oferit servicii de tip videochat pentru bărbați.

Organizatorii show-ului au declarat: „Ne confruntăm cu un caz delicat, atât pentru telespectatori, pentru concurenți, cât și pentru George. Așa cum s-a întâmplat în cazul oricărui subiect, această situație va fi discutată în emisiune și va fi tratată cu maximă seriozitate, așa cum se întâmplă și în viața reală'.

George a fost primul concurent care a format un cuplu cu una dintre fetele din concurs, Mădălina. Relaţia lor s-a destrămat după o lună, deoarece George a mărturisit că, în opinia lui, Mădălina nu este pregatită pentru o căsnicie. În prezent, George este apropiat de o altă fată, Ştefania, însă nu doreşte să formeze un cuplu, deoarece asta l-ar împiedica să părăsească acest concurs, iar dorinţa lui este să fie eliminat. Motivul pe care George l-a invocat a fost acela că nu mai suportă relaţiile tensionate dintre el, Dragoş şi Alin, până nu demult, cei mai buni prieteni.

Subiectul va fi abordat la Finala Săptămânii, sâmbătă, de la ora 14:00, când telespectatorii vor afla adevărul cu privire la aceste acuzaţii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare