; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

AA_08092017_TCDU12 ED5_0365

Sărut pasional în ediția de sâmbătă, 7 octombrie, a show-ului „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1

05 October 2017

Sâmbătă, de la ora 20.00, Antena 1 difuzează o nouă ediție a show-ului transformărilor „Te cunosc de undeva!'.

În ediția de sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 20.00, la „Te cunosc de undeva!', Alin Pascal o sărută pasional pe Ramona Bădescu. Mai exact, personajele lor, Robbie Williams și Liza Minnelli, vor fi protagonistele acestui moment total neașteptat, la finalul piesei pe care Alin o interpretează în show-ul transformărilor.

„Ramona a fost șocată de acest sărut intens care a fost aici, la canapea…', spune Pepe, invitatul permanent al emisiunii. „Vreau să zic adevărul. A pupat-o, am văzut tot! Dar eu m-am ferit, pentru că la mine s-a uitat prima oară', spune CRBL, care îl va imita în show pe King Africa.

„Nu ai cum să-l ții în loc pe Robbie, pur și simplu nu ai cum. Am intrat în pielea personajului și nu am avut ce să fac. Practic, spiritul lui Robbie m-a împins să fac asta', explică Alin Pascal gestul său.

Ce a răspuns Ramona Bădescu la întrebarea prezentatorului Cosmin Seleși, „Cum e să te pupe Robbie?', telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului „Te cunosc de undeva!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare