Privindu-i chipul de adolescent, nu i-ai da mai mult de 20 si ceva de ani. Are, in fapt, 30 de primaveri, o carte de bucate care s-a vandut ca painea calda si milioane de femei care-l privesc ca pe Zeul Bucatariei.

Stiti povestea aceea cu femeia care ii gateste sotului ei, dar nu reuseste decat sa-i creeze frustrari accentuate. Oricat incerca doamna sa-i prepare consortului ceva special, nu-i ieseau decat feluri de mancare cu un gust putin mai savuros decat un burete uscat. Dupa o vreme in care sotul se infrupta din bucatele fade ale sotiei sale, se intampla o minune: bucatareasa arde mancarea, dar o aseaza totusi pe masa. Omul ia, gusta si exclama: „In sfarsit, nevasta, ai facut o mancare buna!”.
Istorioara circula probabil prin bucatarile tuturor famililor, care se amuza de ea. Sotii, cel putin. Nimic nu este insa mai adevarat ca nu este usor sa pregatesti o mancare cu adevarat savuroasa, din acelea care sa te faca sa te simti vinovat pentru placerea pe care o resimti consumand-o.

 
Urmărește-ne pe Google News