; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sarmalele Reci, concert de aniversarea Club A

02 February 2011

Foto: Alexandra Dinca

Pe 9 februarie, trupa de rock Sarmalele Reci' vor susţine un concert de zile mari cu ocazia aniversării a 40 de ani de Club A în Bucureşti.

Astfel, de la ora 23.00, Andras Zoltan, Emil Viciu, Dan Georgescu, Gabi Drăgan şi Mircea Horvat se întâlnesc cu publicul studenţesc din Club A. De data aceasta nu este deloc o repetiţie, ci un concert foarte serios. Sarmalele Reci vin să le explice studenţilor lucruri esenţiale şi chiar să le predea câteva cursuri: puţină botanică – 'Ana are mere', chimie – 'Cocktail Molotov', ecologie – Violeta duce găleata la gunoi', economie – Mi-a făcut tata firmă', geografie – Blonda din blocul meu', telecomunicaţii – Telefonul nu mai sună' şi din nou chimie – Un şpriţ de vară''.

Vremurile s-au schimbat, Sarmalele' sunt tot acide, au gust de ironie, îndulcite cu un strop de romantism, dar fiecare îşi alege aroma proprie din ele: optimism sau sămânţă de revoltă. La 17 ani de la înfiinţarea trupei, doar din punct de vedere muzical, trupa a câştigat maturitate', spun cei de la Sarmalele Reci.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare