Homepage  / Vedete româneşti

Sărbătoare în familia lui Radu Vâlcan. Mama prezentatorului a împlinit 70 de ani. Imagini de la petrecere

Sărbătoare în familia lui Radu Vâlcan. Mama prezentatorului a împlinit 70 de ani. Imagini de la petrecere
19

de Cristina Țapu,

Sărbătoare în familia prezentatorului Radu Vâlcan. Mama acestuia a împlinit 70 de ani, iar membrii familiei au sărbătorit-o așa cum se cuvine. În plus, Adela Popescu a distribuit un clip video realizat în cadrul fericitului eveniment.

Mama lui Radu Vâlcan a împlinit 70 de ani

Adela Popescu a povestit, în repetate rânduri, că are o relație bună cu soacra sa. Pe 10 septembrie, aceasta a împlinit 70 de ani, iar familia a sărbătorit-o. Fosta prezentatoare a distribuit imagini de la petrecere și i-a transmis cele mai frumoase gânduri și în mediul online.

Azi e ziua tinerei mele soacre. La mulți ani, buni Emilia.”, a fost mesajul scris de către Adela . Deși mama lui Radu a trecut de prima tinerețe, are un tonus excelent, iar scurgerea timpului a fost blândă cu ea și nu și-a pus amprenta asupra chipului ei.

emilia popescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

De asemenea, și Radu Vâlcan i-a transmis mamei sale un mesaj special prin intermediul rețelelor de socializare. „La mulți ani, maică-mea! Să ne trăiești, să te bucuri de nepoți, noi de tine, noi de toți! Te iubim!”, a scris vedeta „Insula iubirii” pe Instagram, unde este urmărit de peste 400 de mii de fani.

Radu Vâlcan și Adela Popescu au împlinit recent nouă ani de la căsătorie. Cei doi și-au unit destinele în 2015, într-o atmosferă de basm, la munte, unde au închiriat un chalet de lux. Au avut alături 60 de invitați și au petrecut până dimineața alături de invitați.

După nouă ani de căsnicie, Radu o descrie pe Adela ca fiind partenera perfectă, iar Adela nu ezită să îi facă cele mai frumoase declarații în public. Totuși, începuturile relației lor nu au fost așa cum ne-am fi imaginat, iar Adela susține că între ea și prezentatorul Antenei 1 nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere. Adela Popescu a mărturisit că s-a îndrăgostit de Radu Vâlcan nu datorită aspectului acestuia, ci atunci când a descoperit că au aceleași principii și valori de viață. 

Adela Popescu a vorbit despre rolul bunicilor în viața copiilor săi

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei băieți împreună, pe Alexandru, Andrei și Adrian. Atunci când sunt plecați, cei doi lasă copiii în grija bunicilor. Adela Popescu a declarat în podcastul lui Mihai Morar că are mare încredere în mama ei. Pe de altă parte, tatăl ei i-a sfătuit pe ea și pe Radu să nu mai facă alți copii, într-un moment în care micuții nu aveau deloc stare. 

Adela Popescu a mai povestit cum Radu Vâlcan le spunea bunicilor să nu mai aducă dulciuri nepoților, până când soacra lui i-a atras atenția. În plus, Adela consideră că relația dintre copii și bunici este una specială și unică, așa că părinții nu ar trebui să intervină. 

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton