; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin Dumitrescu

Sărbătoare în familia lui Florin Dumitrescu! Juratul de la „Chefi la cuțite”, mesaj emoționant pentru fiica sa, Ava

10 June 2021

În familia lui Florin Dumitrescu este astăzi petrecere. Motivul este unul important pentru juratul de la „Chefi la cuțite'.

Fiica cea mare a lui Florin Dumitrescu, Ava, aniversează astăzi, 10 iunie, 8 anișori. Atât juratul de la „Chefi la cuțite', cât și soția acestuia, Cristina, au ținut să marcheze fericitul eveniment din familia lor cu o postare în mediul online, unde cei doi au scris un mesaj emoționant, dar și câteva imagini.

Florin Dumitrescu mesaj emoționant pentru fiica sa, Ava

Încă de azi-dimineață Florin Dumitrescu a postat în mediul online o serie de fotografii cu fetițele sale, alături de care a postat un mesaj emoționant.

„10 iunie 2013 este ziua în care a venit pe lume Ava Elisabeta. Astăzi împlineşte 8 ani. Primul hop l-am trecut cu bine, cei 7 ani de acasă au fost frumoşi, cu iubire, învățături, lecții frumoase şi educative, poveşti de noapte bună, noi am învāțat să fim părinți o dată cu ea şi ce treabă bună a făcut Ava Elisabeta, la mulți ani, te iubim şi îți dorim ca restul vieții să îți fie la fel de frumoasă ca cei 7 ani de acasă ', i-a spus Florin Dumitrescu fiicei sale pe Instagram.

 Vezi galeria foto >

La rândul ei și Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, a postat un mesaj în mediul online. Surprisă de cât de repede trece timpul, soția juratului „Chefi la cuțite', a mărturisit că fiica sa, Ava, s-a transformat într-o domnișoară dintr-o „fetiță mică și fragilă'.

„(…) Chiar a trecut repede și nici nu mi-am dat seama cum dintr-o fetiță mică și fragilă a devenit o domnișoară', e o parte din mesajul soției lui Florin Dumitrescu.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare