; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dana Rogoz

Sărbătoare în familia Danei Rogoz! Ce a ales fiica actriței de pe tăviță, la ruperea turtei

25 May 2021

Dana Rogoz se bucură în fiecare zi de familia sa și, recent, s-a bucurat alături de ei de o zi importantă!

Mezina familiei, micuța Lia, a împlinit recent un anișor. Dana Rogoz alături de soț, fiu, dar și cei apropiați au sărbătorit-o pe micuță în stil tradițional. La aniversarea de 1 an a fiicei sale, Dana Rogoz a organizat și petrecerea de rupere a turtei, dezvăluind în mediul online ce a ales Lia de pe tăviță. 

„Azi o sărbătorim pe Lia doar cu familia extinsă, acasă. Petrecerea de Rupere a Turtei am amânat-o puțîn, până când interdicția pentru astfel de evenimente va fi ridicată. Deci practic aniversarea ei va dura 3 zile că în povești! Iubita mea! Hai că ne apucăm să umflăm baloane', a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare.

Lia, fiica Danei Rogoz, a împlinit un anișor

Actrița a dezvăluit și ce obiecte a ales micuța Lia de pe tavă

. „Micuța mea a ales ieri de pe tăviță parfumul, rigla și o pensula, pe care chiar Vlad o așezase înainte, fără că ea să știe. Deci, ce ziceți de viitorul ei? Ce profesie anunță aceste alegeri?', a mai spus Dana.

 Vezi galeria foto >

„Fetița noastră minunată împlinește azi 1 an. Este o bijuterie de copil, veselă, gingașă, atentă, blanda. Un copil care a venit pe lume într-un context dificil, parcă tocmai pentru a ne ajută să trecem mai ușor peste toate și să ne bucurăm mai mult de viață. 

Cu Lia am experimentat o trăire cu totul nouă. De absolut fiecare moment în parte mi-a fost dor trăindu-l. Mi-e greu să explic în cuvinte. Dar mi-a fost dor de burtică, când ea era încă acolo. Mi-e dor de alăptat, când încă o alăptez și o privesc cum stă la sânul meu.

Mi-a fost dor să o văd mergând, chiar în momentul în care făcea primii pași. Tocmai pentru că știu că momentele acestea sunt irepetabile.Lia Bucuria mea, te iubesc infinit necondiționat și pentru totdeauna!', a fost mesajul emoționant al Danei, însoțit și de câteva imagini cu micuța Lia, care au topit internetul.

„Ca si lui Vlad, i-am facut cadou de ziua ei un tablou si o adresa de email, in care Radu si cu mine ii vom scrie constant. La 18 ani ne-am propus sa ii dam cadou parola si sa o invitam sa isi citeasca acest jurnal. Tocmai i-am trimis primul email, pe care i l-am compus amandoi, la cafeaua de dimineata. Atat de mari emotii', a mai scris actrița.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare