; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia brenciu

Sărbătoare în familia Brenciu. Toma, „prințul moștenitor”, a împlinit 7 ani. „La mulți ani celui mai frumos băiat”. Cum arată cel mic

07 June 2021

Horia Brenciu are motive de bucurie. Astăzi, 7 iunie, este ziua de naștere a fiului său, Toma. Cu această ocazie, artistul, dar și soția sa, Alice Dumitrescu Brenciu, i-a făcut celui mic urări în mediul online, scrie libertatea.ro.

„Toma Brenciu, prințul moștenitor, împlinește astăzi 7 ani. La mulți ani celui mai frumos băiat din lume!', a scris Horia Brenciu online, de ziua de naștere a fiului său. 

La rândul său, soția cântărețului a postat și ea în mediul online o imagine, de această dată, mai de actualitate cu fiul ei cel mic:

„Privind preocupat spre viitor… La multi ani celui mai iubit băiat din lume! 7 ani minunați. Te iubesc!', a scris Alice Dumitrescu.

„Toma e băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume'

În 2016, în prima ediție a emisiunii „Uniplay', difuzată de Antena 1, de Crăciun, Horia Brenciu a avut susținerea întregii sale familii. Artistul și-a prezentat atunci pentru prima dată băiatul, pe Toma Brenciu, mezinul familiei sale.

Cu o familie frumoasă și numeroasă, Horia Brenciu se declara atunci un tată și un soț fericit.  

Toma este băiatul nostru. Are 2 ani și 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat și la fotbal și extrem de iubitor. Este dragostea noastră și a tuturor celor care-l cunosc.

Dumnezeu este mare și ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina și Toma sunt de nedespărțit, iar Alice stă cu ei aproape tot timpul. 

Sunt un om bogat și-i mulțumesc din tot sufletul meu lui Dumnezeu pentru comorile mele‘, a declarat fericit Horia Brenciu, artistul pentru care cei patru copii ai săi, Andreea, Maria, Mina și Toma Brenciu reprezintă bucuria supremă.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează un cuplu din 2007.

 

Sursa foto: Facebook

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare