; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ecaterina ladin costi dita

Sărbătoare în echipa „Las Fierbinți”. Ecaterina Ladin (Dalida) și Costi Diță (Giani) își sărbătoresc ziua de naștere

27 February 2021

Pe 27 februare este sărbătoare mare în echipa serialului de la Pro TV. Îndrăgiții actori din serialul „Las Fierbinți', Ecaterina Ladin (Dalida) și Constantin Diță (Giani), sunt colegi de aproape 1o ani, însă pe lângă pasiunea pentru actorie cei doi sunt născuți și în aceeași zi de naștere.

Ecaterina Ladin împlineste astăzi 38 de ani. Actrița a primit cel mai frumos cadou al vieții, devenind mamă pentru a doua oară chiar cu câteva zile înainte de aniversarea sa. Ecaterina Ladin este mama a doi băieți. Cel mai mic s-a născut pe 18 februarie 2021, iar cel mare, Marcu, are deja 5 anișori. Ecaterina s-a născut la  Chișinău (Republica Moldova), iar cei apropiați o strigă cu drag „Tincuța'. Pasiunea ei pentru actorie a început încă din copilărie, iar pentru a-și îndeplini visul a decis să vină la București pentru a urma studiile în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică IL Caragiale. În 2012 a obținut rolul Dalidei în „Las Fierbinți', iar de atunci a jucat în numeroase piese pe scena teatrului, dar și în musicalul 'Mamma mia' și filmul 'Eu sunt Dorin'

Constantin Diță este cu 3 ani mai mare decât colega sa, Ecaterina Ladin. Astăzi actorul aniversează 41 de ani. Costi Diță s-a născut pe 27 februarie 1980, la București. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale' în 2005. Conform site-ului protv.ro, până a se alătura echipei Las Fierbinți, în 2012, a jucat în zeci de filme românești, printre care California Dreamin’ (Nesfârșit) (2007), Restul e tăcere (2008), Polițist, adjectiv (2009) sau Tarantyno (2009). De asemenea, Constantin Diță a jucat în numeroase spectacole de teatru. Actorul este tatăl a doi băieți, unul de 10 și altul de 5 ani. Soția sa, Oana Raluca este actriță și profesoară la UNATC.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare