Homepage  / Vedete străine

Sarah Jessica Parker și soțul ei, Matthew Broderick, au primit un nou membru în familie. A apărut și în serialul „Și uite așa”

Sarah Jessica Parker și soțul ei, Matthew Broderick, au primit un nou membru în familie. A apărut și în serialul „Și uite așa”

de Roxana Mirea,

Sarah Jessica Parker și soțul ei, Matthew Broderick, au primit în sânul familiei lor încă un membru. Este vorba despre cineva care apare și în serialul „Și uite așa” / „And Just Like That”, de pe HBO Max.  

Sarah Jessica Parker a adoptat pisica din And Just Like That 

Pregătiți-vă pentru cea mai dulce veste! Sarah Jessica Parker și soțul ei, Matthew Broderick, tocmai au primit un nou membru în familie. Nu, nu este vorba despre un  alt copil, ci au adoptat recent o pisică! 

Totuși, nu este o pisică oarecare, pentru că fanii „And Just Like That” probabil că știu despre ce pisică vorbim, pentru că Parker tocmai a adoptat pisica pe care personajul ei, Carrie, a adoptat-o în serial, scrie sheknows.com.

Deci, pentru cei care nu au ajuns la cel mai nou sezon al reboot-ului de succes, în serial există o pisică pe nume Shoe. În serial, personajul Che Diaz (interpretat de Sara Ramirez) l-a adoptat pe Shoe, dar, mai târziu, personajul emblematic al lui Parker, Carrie, l-a adoptat ea și așa s-a născut o nouă legătură! 

Acum, fanii au observat instantaneu că legătura de pe ecran dintre Sarah Jessica Parker și animăluț trebuia să fie mai mult reală decât actorie, și se pare că Parker și Broderick au adoptat pisica gri în aprilie 2023! 

Ea a împărtășit vestea printr-o postare pe Instagram. „Numele lui în afara camerei este Lotus. El și frații săi au primit cu toții nume botanice atunci când au fost salvați ca nou-născuți de către @cthumanesociety. Adoptat oficial de familia Parker/Broderick în aprilie 2023. Se alătură lui Rémy și Smila, pe care i-am adoptat în mai 2022”, a scris actrița pe Instagram.

„Și uite așa…”, reînnoit pentru sezonul 3   

Continuarea serialului „Sex and the City” și-a încheiat cel de-al doilea sezon pe 24 august. Carrie Bradshaw va mai avea cel puțin încă un sezon de încurcături romantice, potrivit The Hollywood Reporter.

HBO Max a confirmat un al treilea sezon din „And Just Like That”, continuarea serialului „Sex and the City”, care le urmărește pe Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) și Miranda (Cynthia Nixon) în timp ce se confruntă cu familia, dragostea și prietenia la peste 15 ani de la încheierea serialului original. Reînnoirea a venit chiar înainte de finalul celui de-al doilea sezon al serialului, care a inclus un cameo foarte mediatizat al celui de-al patrulea membru al distribuției principale a serialului „Totul despre sex”, Kim Cattrall. 

„Pe măsură ce ne apropiem de finalul de joi foarte așteptat al sezonului, ridicăm cosmosul în cinstea [showrunnerului] Michael Patrick King și a echipei sale magnifice de scenariști, producători, actori și echipa care continuă să ne încânte, 25 de ani mai târziu, cu prietenii dinamice și povești captivante”, a declarat Sarah Aubrey, șefa departamentului de conținut original al Max, într-o declarație. „Abia așteptăm ca publicul să vadă unde îi va duce sezonul trei pe newyorkezii noștri favoriți.” 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton