; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sarah jessica parker2

Sarah Jessica Parker probleme pe platourile de filmare. Un actor s-a purtat „necorespunzător”

09 July 2019

Actrița Sarah Jessica Parker a vorbit deschis în cadrul unui interviu despre o problemă întâmpinată pe platourile de filmare. Potrivit acesteia, un actor cu care a filmat pentru o peliculă a avut o atitudine „necorespunzătoare' față de ea.

În timpul unui interviu recent, Sarah Jessica Parker a povestit o întâmplare mai puțin plăcută pe care a avut-o în trecut și care a determinat-o să-și dorească să renunțe la job din cauza comportamentului inadecvat al unui coleg de platou. Actrița, care nu i-a dat numele actorului sau proiectului în cauză, a spus că nu s-a simțit confortabil îndeajuns încât să adreseze această problemă pe platourile de filmare.

 

„Cred că indiferent de cât de evoluată și modernă credeam că sunt, nu m-am simțit în totalitate într-o poziție – indiferent de rolul pe care-l aveam- nu m-am simțit suficient de puternică precum bărbatul care se purta nepotrivit, ceea ce.. mă fascinează să o spun cu voce tare, pentru că au fost nenumărate ocazii când s-a întâmplat și eram într-o poziție diferită și eram la fel de puternică', a explicat Sarah Jessica Parker.

 

În cele din urmă, Sarah i-a vorbit agentului ei despre disconfortul creat de acel actor. „În câteva ore, totul se schimbase. Agentul meu le-a spus:

 „Dacă acest lucru continuă, i-am trimis un bilet, un bilet doar dus, care o va trimite departe de acest oraș, și nu se va mai întoarce.' După ce a căutat ajutor, Sarah Jessica Parker spune că mediul de lucru s-a îmbunătățit, dar nu era plăcut în totalitate. „Nu eram nevoită să ascult glume despre mine sau înfățișarea mea sau ce anume credeau oamenii că mă pot convinge să fac. Toți acești bărbați. Totul s-a oprit', a adăugat actrița.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare