Homepage  / Vedete străine

Sarah Jessica Parker, noi detalii surprinzătoare despre relația pe care a avut-o cu Robert Downey Jr. „Asta m-a înfuriat”

Sarah Jessica Parker, noi detalii surprinzătoare despre relația pe care a avut-o cu Robert Downey Jr. „Asta m-a înfuriat”
7

de Roxana Mirea,

Sarah Jessica Parker a vorbit despre relația ei cu Robert Downey Jr. Într-un nou interviu acordat publicației The New Yorker, vedeta din „And Just Like That” a reflectat asupra relației sale, care a durat șapte ani, cu actorul din „Iron Man” și a luptelor acestuia cu abuzul de substanțe.

Sarah Jessica Parker, despre relația cu Robert Downey Jr.

Sarah Jessica Parker a spus că, la 22 de ani, se simțea adesea ca o mamă pentru Robert Downey Jr. și a povestit că a încercat să creeze stabilitate în jurul lui în ceea ce devenise un mediu haotic. „Oamenii din jurul lui mă disprețuiau, dar eu îi dădusem stabilitate și încercasem să creez o bătaie de inimă constantă care îi permitea să apară la timp”, a spus Parker. „Asta m-a înfuriat și m-a făcut să mă simt rușinată”.

Robert Downey, prin intermediul unui reprezentant, a declarat revistei că îi poartă „un mare respect” lui Sarah Jessica Parker.

Cei doi s-au cunoscut în 1984, după ce au filmat pentru thriller-ul „Firstborn”, și au avut o relație până în 1991, în timp ce amândoi munceau pentru a se stabili la Hollywood. Robert Downey Jr. a recunoscut și el că problemele sale cu abuzul de substanțe au dus la decăderea relației lor, declarând pentru Parade în 2008: „Îmi plăcea să beau și aveam o problemă cu drogurile, iar asta nu se potrivea cu Sarah Jessica, pentru că este cel mai îndepărtat lucru de ceea ce este ea”, a spus Downey Jr. la acea vreme.

Mi-a oferit un cămin și înțelegere. A încercat să mă ajute. A fost atât de supărată când nu m-am pus pe treabă… Eram îndrăgostit de Sarah Jessica, iar dragostea, în mod clar, nu era suficientă”, a continuat actorul, potrivit ET.

sarah-jessica-parker-despre-relatia-cu-robert-downey-jr-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce povestea actorul despre relația cu Sarah Jessica Parker

El a recunoscut, de asemenea, că și-a „ieșit din minți”, spunându-i lui Howard Stern într-un interviu din 2015 că „a făcut tot ce a putut”. „Aveam o relație foarte conservatoare în ceea ce privește faptul că ea era normală, iar eu eram nebun”, a spus el în timpul unei apariții la The Howard Stern Show. „Am făcut tot ce am putut”.

În ceea ce privește viața lor amoroasă actuală, Sarah Jessica Parker este căsătorită cu Matthew Broderick și au un fiu împreună, pe James, în vârstă de 20 de ani, și pe fiicele gemene Tabitha și Marion, în vârstă de 13 ani.

Sarah Jessica Parker cu soțul ei, Matthew Broderick și fiul lor, James Broderick

Robert Downey Jr. este căsătorit cu Susan din 2005. Ei au doi copii împreună, pe Exton și pe Avri. Actorul mai are un fiu, pe Indio, în vârstă de 29 de ani, din relația sa anterioară cu Deborah Falconer.

Robert Downey Jr. și Susan Downey

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton