Homepage  / Vedete străine

Sarah Jessica Parker, fără intervenții estetice! De ce nu a recurs la Botox. „Sunt actriță, trebuie să-mi mișc sprâncenele”

Sarah Jessica Parker, fără intervenții estetice! De ce nu a recurs la Botox. „Sunt actriță, trebuie să-mi mișc sprâncenele”
10

de Cătălina Matei,

Sarah Jessica Parker a explicat că „nu înțelege” de ce se pune atât accent pe îmbătrânire. Actrița din „Totul despre sex” a explicat de ce nu va folosi niciodată Botox.

Spre deosebire de alte colege de-ale sale de la Hollywood, Sarah Jessica Parker nu a apelat niciodată la vreo intervenție estetică pentru a-și masca vârsta. La cei 58 de ani ai săi, actrița din seria „Sex And The City” este extrem de vehementă și exclude orice modificare fizică asupra corpului său de dragul frumuseții. În plus, este extrem de deranjată de faptul că bărbații nu sunt chestionați cu privire la vârstă așa cum sunt femeile.

În ultima vreme, în mai toate interviurile pe care le acordă, Sarah Jessica Parker este mereu întrebată de ce intervenții estetice este dispusă să-și facă. Actrița din seria „Sex And The City”, în prezent transpusă în serialul „And Just Like That…”, a vorbit despre standardele duble la Hollywood și a întrebat de ce bărbații nu sunt chestionați cu privire la vârstă așa cum sunt femeile. În vârstă de 58 de ani, Sarah Jessica Parker a declarat într-un interviu pentru The Telegraph că  „nu înțelege” accentul pus pe îmbătrânire și exclude să apeleze vreodată la Botox.

Nu înțeleg de ce bărbații de vârsta mea nu sunt întrebați niciodată despre îmbătrânire. Ne trezim dimineața, avem un milion de lucruri de făcut și trebuie doar să mergem mai departe – pur și simplu, nu înțeleg accentul pus pe îmbătrânire”,  a explicat actrița.

În același timp, Sarah Jessica Parker a mai declarat că nu are de gând să apeleze vreodată la Botox. Motivul? I-ar putea afecta ocupația de bază: „Sunt actriță, trebuie să-mi mișc sprâncenele. Sunt menită să împărtășesc emoții și să comunic cu fața mea”, a mai spus starul din „Sex And The City”, potrivit DailyMail. În plus, ea a adăugat că nu crede că soțului ei, actorul Matthew Broderick, i-ar plăcea ideea aceasta și nu știe cum ar reacționa în momentul în care i-ar vedea brusc chipul transformat.

Sarah Jessica Parker, despre persoanele care apelează la intervenții estetice

Deși a ales să nu-și facă nicio intervenție estetică, nici măcar să aplice Botox, Sarah Jessica Parker a precizat că nu vede nimic rău în cazul persoanelor care aleg să-și facă mici ajustări. Cu câteva luni în urmă, când a fost invitată în emisiunea lui Howard Stern, actrița a explicat:

The Daily Front Row Fashion Media Awards 2023 in NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Înțeleg de ce oamenii fac această alegere, se pune foarte mult accept pe aspectul fizic. Chiar și anul trecut, când am lansat primul sezon al serialului And Just Like That… au existat articole nesfârșite despre felul în care arăt, despre părul nevopsit. Cred că oamenii ar trebui să facă orice îi ajută să se simtă bine, să iasă pe ușă mândri”, a mai spus actrița.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton