Homepage  / Vedete străine

Sarah Jessica Parker rupe tăcerea despre apariția lui Kim Cattrall în „Și uite așa…”, sezonul 2

Sarah Jessica Parker rupe tăcerea despre apariția lui Kim Cattrall în „Și uite așa...”, sezonul 2
8

de Roxana Mirea,

Este întoarcerea pe care o așteptau fanii „Sex and the City”! La începutul acestei luni, s-a dezvăluit că actrița Kim Cattrall și-a reluat rolul Samanthei Jones în finalul sezonului 2 al serialului spin-off al francizei, „Și uite așa... ” / „And Just Like That”. Sarah Jessica Parker a rupt tăcerea cu privire la apariția lui Kim Cattrall în sezonul 2 al serialului de la HBO Max.

Sarah Jessica Parker, despre apariția lui Kim Cattrall în „Și uite așa…”, sezonul 2

Kim Cattrall a afirmat anterior că nu se va mai întoarce pentru a o interpreta pe Samantha după ani de tensiuni și comentarii care au implicat-o în principal pe vedeta serialului, Sarah Jessica Parker, care o interpretează pe Carrie Bradshaw.

În timp ce distribuția se pregătește pentru premiera sezonului 2 din „And Just Like That”, care va avea loc pe 22 iunie, Parker a vorbit despre apariția lui Cattrall în rolul Samanthei.

Am fost foarte entuziasmată de idee”, a spus Sarah Jessica Parker, într-un interviu pentru ET, despre faptul că actrița Kim Cattrall va apărea fugitiv în „And Just Like That”. Se pare că aceasta va da un telefon într-o scenă. „Am crezut că a fost o idee foarte bună și am fost încântată că, știi, am putut să facem să se întâmple asta și că a funcționat pentru ea și este foarte frumos de văzut. Este foarte drăguț. Am fost foarte mulțumită.”

După o lungă prietenie pe parcursul celor șase sezoane ale serialului „Sex and the City” și a celor două filme care au urmat, Samantha și Carrie se despart în serialul „And Just Like That” după un conflict de afaceri. Personajul Samanthei a fost reprezentat anterior în „Și uite așa…” printr-o serie de mesaje trimise între ea și Carrie după moartea soțului lui Carrie, Mr. Big (Chris Noth).

Sex and the City 2 (2010) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De ce Cynthia Nixon este dezamăgită

În finalul sezonului 1, Carrie și Samantha au convenit să se întâlnească la un pahar de vorbă, în timp ce ea se află în Paris, Franța, iar Samantha locuiește în Londra, Anglia. Despre scena foarte așteptată a lui Kim Cattrall, Parker spune că serialul va continua să prezinte prietenia distantă dintre Carrie și Samantha.

„Cred că reflectă relația pe care o împărtășim prin SMS din sezonul trecut și din acest sezon. Știți, este o relație extrem de importantă pentru Carrie, a fost plină de afecțiune”, împărtășește Parker. „Ne-am gândit că a fost o idee foarte drăguță să dăm o față textului, într-adevăr în mare parte pentru a sărbători cei 25 de ani de [Sex and the City].”

Cynthia Nixon, care o interpretează pe Miranda Hobbs în serial, a fost dezamăgită de faptul că vestea apariției lui Cattrall a fost dezvăluită, deoarece inițial se intenționa ca aceasta să fie o surpriză pentru public.

Speram să putem păstra secretul, iar ea să apară ca o surpriză neașteptată și încântătoare”, spune Nixon. „Din păcate, acum a fost spulberată, ceea ce este cu adevărat o nenorocire. Cea mai mare parte a fost doar această surpriză a revenirii ei. Cred că noi toți subliniem că va fi o apariție scurtă, este doar un moment, așa că nu vă așteptați la mai mult de atât.”

Când are premiera Și uite așa…, sezonul 2

Kristin Davis, care o interpretează pe optimista Charlotte York Goldenblatt, adaugă că distribuția este conștientă de faptul că fanilor le lipsește Samantha.

„Știm că oamenilor le este dor de ea. Noi înțelegem asta. Știi, am vrut să încercăm să le oferim ceea ce își doresc în cadrul poveștii și situației în care ne aflăm”, explică Davis. „Și astfel, asta părea soluția. Oamenii vin și pleacă în viața ta. Poate că oamenii se mută sau se căsătoresc sau orice se întâmplă care le schimbă circumstanțele, dar asta nu înseamnă că nu sunteți prieteni sau că nu țineți legătura în continuare.”

„Și uite așa…”, sezonul 2, are premiera joi, 22 iunie, pe HBO Max.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton