; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sarah jessica parker aW1hZ2VzMS8yMDE4LzA5LzExLzA5ODQzOTcwMDE

Sarah Jessica Parker: Continuarea serialului „Sex and the City” trebuia să fie un podcast

12 February 2021

Sarah Jessica Parker a mătrutisit că noul sezon al serialului „Sex and the City' trebuia să fie un podcast.

 

Actrița în vârstă de 55 de ani și unul dintre scriitorii serialului, Michael Patrick King, au discutat despre posibilitatea unui podcast despre cum s-a desfășurat serialul. Asta înainte de a se hotărî să îl aducă înapoi pentru platforma de streaming HBO Max. 

Ea a spus:

„De fapt, s-a întâmplat în timpul izolării în jurul lunii aprilie sau mai. Ascultam un podcast și mi-a venit în minte că Michael Patrick King și cu mine nu am vorbit niciodată despre experiența noastră de lucru și producere a serialului. [Atunci ne-am dat seama amândoi], „De ce facem un podcast? Ar trebui să ne gândim poate la un nou capitol?', a declarat ea potrivit femalefirtst.co.uk.

Și Sarah a recunoscut că a văzând orașul New York în blocaj, a făcut-o să se gândească la modul în care personajul ei, Carrie, precum și Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) și Charlotte York Goldenblatt (Kristin Davis) s-ar descurca în aceste situații.

Între timp, HBO Max a explicat că personajul lui Kim Cattrall, Samantha Jones, nu se va mai întoarce pentru spin-off-uș ‘Sex and the City pentru că scriitori își doresc să reflecte „etapele reale ale vieții', care deseori arată și prietenii care se destramă.

Casey Bloys, directorul de conținut al HBO Max, a declarat:

„Nu încearcă (serialul n.r) să spună că aceste personaje își retrăiesc vârsta de 30 de ani. Este foarte mult o poveste despre femeile de 50 de ani care au de-a face cu lucruri cu care oamenii se confruntă în această etapă a vieții. În viața reală, oamenii vin în viața ta, oamenii pleacă. Prieteniile se estompează și încep noi prietenii. Deci cred că totul este foarte real pentru etapele reale ale vieții … Ei Încearcă să spună o poveste cinstită despre faptul că ești o femeie de 50 de ani în New York. Deci, ar trebui să se simtă oarecum organic, iar prietenii pe care îi ai la 30 de ani, poate că nu vor mai fi când ai 50 de ani'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare