Homepage  / Vedete străine

Sarah Ferguson, probleme de sănătate grave. Ce diagnostic crunt a primit de la medici

Sarah Ferguson, probleme de sănătate grave. Ce diagnostic crunt a primit de la medici
6

de Roxana Mirea,

Sarah Ferguson, fosta soție a prințului Andrew, a fost diagnosticată cu o boală cruntă. Ducesa de York a fost supusă unei intervenții chirurgicale, iar acum se recuperează. Iată ce a declarat purtătorul de cuvânt al lui Ferguson.

Sarah Ferguson a fost diagnosticată cu cancer la sân

Sarah Ferguson se recuperează după o intervenție chirurgicală, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. Ducesa de York a dezvăluit duminică că a primit vestea cruntă după ce și-a făcut recent o mamografie, potrivit Page Six.

A fost sfătuită că trebuie să fie supusă unei intervenții chirurgicale, care a avut loc cu succes”, a declarat purtătorul ei de cuvânt pentru BBC News, adăugând că prognosticul este bun. Reprezentantul a declarat că Ferguson, în vârstă de 63 de ani, a primit „cele mai bune îngrijiri medicale și … se recuperează acum alături de familia sa”.

Sarah Ferguson ar fi suferit intervenția la începutul săptămânii trecute, la Spitalul Regele Edward al VII-lea, o clinică privată din Londra, unde au primit tratament regretata regină Elisabeta a II-a și alți membri ai familiei regale. Ea s-a întors acasă, la Windsor, în weekend, pentru a se recupera.

sarah-ferguson-probleme-de-sanatate-grave.-ce-diagnostic-crunt-a-primit-de-la-medici-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În declarația sa, purtătorul de cuvânt al ducesei și-a exprimat „imensa recunoștință față de tot personalul medical care a sprijinit-o în ultimele zile”. Reprezentantul a adăugat că Sarah Ferguson „nu a avut simptome” înainte de mamografie și „crede că experiența ei subliniază importanța unui control regulat”.

Ducesa, cunoscută sub porecla Fergie, a fost membră a familiei regale britanice în timpul căsătoriei sale cu prințul Andrew. S-a despărțit de ducele de York în 1992. Divorțul lor a fost finalizat patru ani mai târziu. Cei doi, care încă locuiesc împreună, au două fiice: Prințesa Beatrice, în vârstă de 34 de ani, și Prințesa Eugenie, în vârstă de 33 de ani.

În ultimii ani, Sarah Ferguson l-a susținut cu tărie pe fostul ei soț căzut în dizgrație, care a fost prieten cu Jeffrey Epstein. Cel mai recent, a ținut prima pagină a ziarelor pentru că a fost exclusă de pe lista de invitați la încoronarea regelui Charles al III-lea. Cu toate acestea, ea a susținut că nu a fost deranjată că nu a fost invitată.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton