Homepage  / Seriale americane

Sara Ramirez nu va reveni în sezonul al treilea din „And Just Like That”. Motivul pentru care a renunțat la serialul de la HBO

Sara Ramirez nu va reveni în sezonul al treilea din „And Just Like That”. Motivul pentru care a renunțat la serialul de la HBO
6

de Redactia Tvmania

Sara Ramirez, care joacă rolul unei comice stand-up nonbinare în And Just Like That", nu se va întoarce pe micul ecran în acest rol. Iată detaliile!

Sara Ramirez nu va reveni în sezonul al treilea din And Just Like That”

Potrivit mai multor surse, Sara Ramírez nu se va mai întoarce în And Just Like That” pentru cel de-al treilea sezon, a cărui producție va începe la sfârșitul acestui an și a cărui premieră va avea loc undeva în cursul anului 2025.

Ramírez l-a interpretat pe comediantul nonbinar Che Diaz încă din primul sezon, iar personajul său a generat numeroase controverse în rândul fanilor.

Într-un interviu de copertă pentru ediția Pride a revistei Variety din iunie 2022, Ramírez a declarat că a încercat să evite comentariile online. „Opiniile altor oameni despre un personaj – nu este ceva ce pot permite în procesul meu”, a declarat actrița. „Eu aleg ceea ce primesc, nu-i așa? Asta este frumusețea de a fi adult – nu trebuie să accept totul!”.

„And Just Like That…” (2021)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În primul sezon al serialului „Just like That”, Che, care avea un podcast cu Carrie (Sarah Jessica Parker), a făcut-o praf pe Miranda (Cynthia Nixon), făcând ca mariajul acesteia cu Steve (David Eigenberg) să ajungă la sfârșit.

La finalul primului sezon, Che și Miranda au plecat la Los Angeles, unde Che se ocupa de filmări. De-a lungul celui de-al doilea sezon, relația cândva pasională a cuplului s-a deteriorat, iar cei doi s-au despărțit. Finalul sezonului 2 s-a încheiat cu Carrie luându-și rămas bun de la apartamentul ei din Upper East Side, organizând acolo o ultimă cină, la care au participat atât Miranda, cât și Che.

Actrița a scris mai multe postări controversate pe pagina personală de Instagram

În ultima vreme, Ramírez a fost o susținătoare vocală pentru încetarea focului în războiul dintre Israel și Hamas, așa cum se reflectă pe pagina personală de Instagram a actriței. Din cauza acestei susțineri, luna trecută, Daily Mail a scris un articol care a speculat că Ramírez făcea aluzie la faptul că a fost concediată din serialul „And Just Like That” din cauza opiniilor lor pro-palestiniene.

Sursele Variety contestă faptul că Ramírez a fost concediată din cauza părerilor politice pe care și le-a exprimat pe pagina de Instagram. Conform aceleiași surse, personajul actriței a fost eliminat pentru că nu s-a mai găsit o continuitate firească a poveștii în care să poată fi implicat.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton