; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ferma vedetelor (1)

Săptămâna viitoare este săptămâna finalei la “Ferma vedetelor”

26 May 2016

Cel mai dur duel și ultimul înainte de finală s-a petrecut ieri seară, la Ferma vedetelor'. Elena Lasconi și Maria Constantin s-au luptat în trei probe foarte grele, care le-au pus la încercare 100% forța și rapiditatea. Elena a părăsit competiția după o luptă tensionată în arena duelului, astfel cei patru finaliști rămași în competiție sunt: Maria Constantin, Lili Sandu, Paul Ipate și Vasile Calofir.

[Not a valid template]

A fost ultimul duel înainte de marea finală care va stabili cine este câștigătorul titlului de Fermierul anului. Maria Constantin, Lili Sandu, Paul Ipate și Vasile Calofir sunt cei patru finaliști care au rezistat pentru a ajunge în săptămâna finală. Votul decisiv este ultimul hop pe care îl mai au de trecut până să ajungă în arena duelului pentru bătălia supremă: „Când știi că mai e atât de puțin până în finală, unde știu și eu și toți cei de aici că o să dăm totul, oricare dintre noi va fi în finală, vom fi niște fiare! Atunci, treaba asta nu mai are legătură cu banul, ci cu tot ce am muncit aici! Dacă aș ieși la vot m-aș oftica că nu am avut dreptul de a lupta!', a declarat Paul Ipate.

Săptămâna viitoare este săptămâna finalei! Luni, marți, miercuri și sâmbătă, de la 20.30, ultima săptămână din Ferma vedetelor' va aduce în fața telespectatorilor strategii pentru votul de eliminare, o nuntă tradițională românească ca-n povești, dar și multă distracție. Cine va fi cel eliminat dintre cei patru, cine va fi trimis direct în marea finală de votul celor 16 fermieri și cine va câștiga titlul de Fermierul anului, rămâne de văzut, la Pro TV.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare