Homepage  / Televiziune

Începe săptămâna finalei, la Survivor All Stars. Un concurent este eliminat înainte de semifinală

Începe săptămâna finalei, la Survivor All Stars. Un concurent este eliminat înainte de semifinală
4

de Roxana Mirea,

Cinci concurenți s-au calificat în săptămâna finalei, la Survivor All Stars, care începe marți, 28 mai 2024. Trei se vor califica direct în semifinală, iar doi vor ajunge la Duelul eliminatoriu. Andrei, Iancu, Robert, Sorin și Zanni sunt gata să lupte cu toate forțele. 

Începe săptămâna finalei, la Survivor All Stars – 28 mai 2024 

Vreme de nouăsprezece săptămâni au dat tot ce au avut mai bun și au reușit să ajungă până aici. Cinci concurenți s-au calificat în săptămâna finalei și, începând cu această seară, vor da cele mai dure lupte pe traseu cu un singur gând – să mearg până la capăt. Doar unul dintre ei va câștiga sezonul suprem, Survivor All Stars!  

Rândurile s-au strâns, iar concentrarea celor rămași în competiție este la cote înalte. Fiecare dintre ei simte că finalul se poate vedea! „S-a strâns oboseala, m-am trezit foarte bine. Îmi pare rău de TJ că a plecat, un jucător foarte bun”, va mărturisi în această seară, Iancu Sterp. Tot acesta va admite că de acum e totul sau nimic și că nu vrea să ia în calcul posibilitatea de a pierde: „Mă surprind niște sentimente de euforie, mă gândesc la junglă, la baracă, la tot ce am trăit aici. Dau ce e mai bun din mine să mă întorc, să nu plec astăzi”. 

Andrei, Robert, Sorin, Iancu, ZanniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

De cealaltă parte, Andrei Ciobanu crede că presiunea momentului ar trebui să-i impacteze în mod pozitiv pe eroii aflați în joc: „Acum, în ultimul moment, ar trebui să fim mai buni, să nu ne mai arătăm cu degetul unii pe alții”. 

Națiune Survivor, ne-am întors pe țărmul unde am început această aventură a navigației epice. Am rămas cu cinci concurenți, starurile sunt pregătite să vină pe acest țărm”, va fi mesajul transmis de Daniel Pavel celor de acasă. Odată ajunși la joc, Andrei, Iancu, Robert, Sorin și Zanni vor afla de la prezentator care este miza serii: „Săptămâna pe care o așteaptă o țară întreagă. Astăzi, luptați pentru accederea în semifinală. Faceți spectacol, scrieți istorie”. 

Trei se vor califica direct în semifinală! Doi vor ajunge la Duelul eliminatoriu! Un concurent va părăsi competiția în doar câteva ore. Pentru cine se va stinge flacăra atât de aproape de final?  

Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, la PRO TV.  

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton