; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Patria mea esti tu

Ce vedem seara la Kanal D săptămâna aceasta

18 September 2017

După modificările de săptămâna trecută, Kanal D are, săptămâna aceasta, în prime time, o nouă grilă.

De luni până vineri, telespectatorii vor putea vedea câte un episod din „Patria mea ești tu' pe seară, de la 20.00 la 23.00. Luni, marți, miercuri, după „Patria mea ești tu', va fi difuzată emisiunea „Wow Biz' (de la ora 23.00). Iar joi și vineri, tot de la ora 23.00, serialul turcesc „În bătaia inimii' (cu Oktay Kaynarca şi Deniz Çakır în rolurile principale).

Emisiunea „Super potriveala' (prezentată de Jorge) nu se regăsește în grila postului.

Povestea grandioasei producţii tv „Patria mea eşti tu' are loc în 1919, pe fundalul Războiului de Independenţă al Turciei. Halit Ergenç (cel care l-a interpretat magistral pe „Suyleman Magnificul' în serialul cu acelaşi nume) îi dă viaţă lui Cevdet, pion important în războiul dintre Turcia şi Grecia, unul dintre oamenii de încredere ai lui Mustafa Kemal Atatürk. În timp ce actriţa Bergüzar Korel (partenera de viaţă a lui Halit) o joacă pe Azize, soţia puternică a lui Cevdet, care luptă pentru familie şi copii.

Pe Halit Ergenç îl puteţi vedea şi sâmbăta şi duminica aceasta, de la 9.15, în serialul „Suyleman Magnificul', redifuzat de Kanal D.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare