Homepage  / Vedete româneşti

Sânziana Negru, vacanță exotică alături de Ștefan Floroaica. Au ajuns în locul de filmare al celebrului „Pirații din Caraibe”

Sânziana Negru, vacanță exotică alături de Ștefan Floroaica. Au ajuns în locul de filmare al celebrului „Pirații din Caraibe”
13

de Cristina Țapu,

Sânziana Negru a muncit din greu anul trecut și a participat la un concurs care i-a testat toate limitele, așadar a decis că este timpul pentru o vacanță. Câștigătoarea „America Express” și-a făcut bagajele și s-a îndreptat spre o destinație de vis alături de iubitul său, Ştefan Floroaica. Imaginile pe care le-a distribuit Sânziana par desprinse din filele de poveste.

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica, vacanță de vis într-un paradis exotic

Sânziana Negru a dat lovitura anul trecut după ce a câștigat „America Express” și și-a deschis propriul restaurant. Zilele trecute, ea și iubitul său s-au îndreptat spre o destinație superbă pentru a se relaxa și a-și încărca bateriile.

417392004_895610705281847_4683163199223138184_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Au ales să petreacă clipe de neuitat în regiunea în care au fost filmate celebrele filme din seria „Pirații din Caraibe”, iar imaginile surprinse de Sânziana sunt unele cu adevărat spectaculoase.

Sânziana a distribuit pe pagina personală de Instagram mai multe imagini din vacanță. Plaja din Caraibe are un nisip fin, iar apa este cristalina și de un albastru imaculat.

Creatoarea de conținut și iubitul ei, Ștefan Floroaica s-au plimbat cu barca și au admirat peisajele sălbatice, dar au existat momente în care au și lenevit pe plajă și s-au scăldat în razele soarelui. Admiratorii Sânzianei nu au putut să nu remarce faptul că ea arată foarte bine în costum de baie, semn că vizitele la sala de sport nu-i sunt străine.

Sânziana Negru a cochetat cu rolul de prezentatoare TV

Sânziana Negru s-a născut în Republica Moldova. La vârsta de 7 ani s-a mutat în România, în Târgu Mureș. Ea este cunoscută pentru rolul de prezentatoare pentru câteva emisiuni TV, dar și pentru activitatea sa în mediul online. 

Câștigătoarea America Express a studiat Facultatea de Științe Politice din București, specializarea „Comunicare și Relații Publice”. Sânziana Negru a fost reporter, urmând să fie prezentatoare de știri, model, având și câteva apariții episodice în seriale și filme, potrivit viva.ro. 

Sânziana Negru a avut o relație cu Smiley

Sânziana Negru, în vârstă de 36 de ani, are o relație serioasă cu Ștefan Floroaica, actorul care îl interpretează pe Petru în serialul „Lia – Soția soțului meu”. Cei doi au fost discreți cu relația lor, însă acum nu ezită să se afișeze împreună pe rețelele sociale.  

În trecut, Sânziana Negru a avut o relație cu Smiley. Cei doi au format un cuplu vreme de doi ani și au decis să se despartă în anul 2008.

Sursă foto: Instagram Sânziana Negru

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton