Homepage  / Vedete româneşti

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica, prinși în mijlocul unui scandal după un gest controversat. Reacția dură a lui Ruxi: „Mâncarea e sfântă”

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica, prinși în mijlocul unui scandal după un gest controversat. Reacția dură a lui Ruxi: „Mâncarea e sfântă”
9

de Roxana Mirea,

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica se află în mijlocul unui întreg scandal, după ce au aruncat la gunoi o pungă cu mâncare. Cei doi cumpăraseră produsele pentru un clip, iar apoi s-au descotorosit de ele. Actorul a avut și o reacție publică, după valul de critici care i-a asaltat. Recent, Ruxi, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, a reacționat și a ironizat-o pe Sânziana Negru. 

Ruxi, reacție dură după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat mâncarea la gunoi 

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au făcut un gest care a creat numeroase controverse în mediul online. Aflați la un festival, cei doi au luat o serie de produse de la Lidl pentru a face un clip de promovare a brandului. Totuși, după ce au terminat de filmat, Sânziana și iubitul ei au aruncat punga cu mâncare la gunoi, ceea ce a stârnit furia internauților.  

Ruxi, câștigătoare „Bravo, ai stil!”, a reacționat și a criticat gestul celor doi într-un mod original. Ea s-a filmat îmbrăcată în pungi de la brandul german, promovând un mesaj împotriva risipei alimentare. „Mâncarea e sfântă”, a transmis Ruxi.

Pe de altă parte, Ruxi a mai publicat un clip în care arunca cu pungi de la respectivul brand, în timp ce se afla în mașină. Clipul a fost o parodie, în care creatoarea de conținut preciza că a prins ofertă la „pungile speciale” în care îți poți arunca mâncarea la gunoi. „Fericită că am prins promoția cu pungile speciale pentru a arunca mâncarea la gunoi”, a scris Ruxi. 

@rux.si.opulenta Mancarea e sfanta! Nu va mai lasati prostiti de cuvinte frumoase! #fyp ♬ original sound – RUXI

Mereu îmi comand mai mult decât trebuie și iau la pachet ce rămâne. Găsesc cui să îi dau. Ori îi dau unei vecine, ori cuiva pe stradă ori vreun prieten se trezește că e flămând. De când am fost în junglă, am înțeles cum e să trăiești cu senzația de foame zilnic. E oribil! Gândul că mulți trăiesc zilnic cu foamea… nu doresc nimănui să știe cum e să vrei să mănânci și să nu ai ce”, a scris Ruxi pe Instagram, care a participat și la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, potrivit libertatea.ro.

Ruxi, reacție dură după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat mâncarea la gunoi  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ștefan Floroaica, despre scandalul în care este implicat cu iubita lui 

Ștefan Floroaica a reacționat și el public după criticile primite în mediul online. Actorul din „Lia – soția soțului meu” s-a scuzat pentrui gestul lui și al iubitei sale spunând că acele produse nu mai puteau fi consumate. 

„Aveam de făcut un material pentru un brand, nu-l mai precizez pentru că ne e ruşine de situaţia creată, (….) ideea era ca Sânziana să cumpere 10 produse iar eu să le identific. 

Eu m-am raportat la aceste produse ca fiind, cum să spun, care să ne ajute să facem materialul acesta video. Deci cumva le-am văzut cu scop de a crea acel video, cumva ne câştigăm pâinea din treaba asta, nu e un secret. Ne-am concentrat să facem cât mai bine acel material. După ce am terminat de filmat acel material, eu am luat punga şi am aruncat-o la gunoi. 

Produsele acelea care erau în pungă, multe dintre ele, au fost fâţâite, duse de colo, colo, în soare şi aşa mai departe, pentru că am filmat în mai multe locuri, că nu ne iese din prima mereu. Şi, sincer, am considerat că nu am ce să împart genul ăla de produse. Într-adevăr, unele puteau fi împărţite, dar marea majoritate a lor, nu. Acesta a fost raţionamentul meu în momentul ăla”, a transmis el pe Instagram.  

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton