Homepage  / Vedete româneşti

Sânziana Negru, achiziție de zeci de mii de euro. Și-a cumpărat o decapotabilă superbă: „A fost dragoste la prima vedere”

Sânziana Negru, achiziție de zeci de mii de euro. Și-a cumpărat o decapotabilă superbă: „A fost dragoste la prima vedere”
16

de Cristina Țapu,

Sânziana Negru, câștigătoarea ediției trecute a emisiunii America Express a făcut o achiziție notabilă recent. Cunoscuta creatoarea de conținut și-a cumpărat o mașină nouă. Cum arată bolidul și câți bani a scos din buzunar pentru a deveni proprietara acestuia!

Sânziana Negru și-a achiziționat o mașină superbă

Celebritatea a achiziționat o mașină nouă și este extrem de încântată de ea. După ce l-a văzut pe partenerul ei, Ștefan Floroaica, actorul care îl interpretează pe protagonistul din serialul „Lia – soția soțului meu”, conducând o mașină similară, Sânziana a fost inspirată să-și achiziționeze și ea o mașină nouă.
Sânziana a admis că Ștefan a avut un rol important în procesul de selectare a mașinii. El i-a oferit sfaturi și a fost alături de ea în negocierile pentru stabilirea prețului.

„Mi-am luat un Jaguar XK8 să meargă cu pădurea. N-a fost nimic planificat, a fost dragoste la prima vedere, dar e meritul lui Ștefan, el a găsit-o, el a negociat-o, el a mermelit-o, iar eu am adoptat-o”, a scris Sânziana Negru pe pagina personală de Instagram.

O mașină decapotabilă nouă de acest gen are un preț de aproximativ 50.000 de euro. Ștefan, partenerul Sânzianei, a distribuit și el o poveste pe rețelele de socializare cu achiziția partenerei sale și a menționat în Insta Story că aproape au avut o dispută pe tema mașinii, deoarece și el își dorea să o achiziționeze.

Sânziana și-a construit o casă superbă în pădure

Acum doi ani, Sânziana Negru iniția un proiect ambițios, achiziționând un teren în afara Capitalei pentru a-și construi propriul cămin. Demersul său a debutat în mod independent, recunoscând că a întâmpinat câteva provocări pe parcurs. Cu toate acestea, lucrările au fost finalizate în anul 2024, iar rezultatul final este unul de care Sânziana este foarte mândră.

sanziana-negruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Chiar dacă nu a dorit să dezvăluie cifre exacte, câștigătoarea America Express a menționat că locuința din pădure a necesitat o investiție de două ori mai mare decât estimase inițial.

Sânziana Negru și-a deschis propriul restaurant în Capitală

Câștigătoarea America Express și-a deschis și propriul restaurant cu specific mexican în Capitală, iar prețurile din meniu nu sunt, cu sigurață, pentru orice buzunar.

sanziana-negru-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 16

Pe pagina web a restaurantului, găsim și prezentarea meniului, care include și informații despre prețurile felurilor principale de mâncare.

Astfel, o porție de tacos este disponibilă la prețul de 65 de lei, chilli con carne costă 70 de lei, în timp ce o porție de biban este evaluată la 90 de lei, iar somonul poate fi savurat dacă scoateți din conturi suma de 110 lei. Pentru o porție de guacamole, clienții vor plăti 50 de lei, iar o garnitură de orez costă nici mai mult, nici mai puțin de 35 de lei.

Sursă foto: Instagram Sânziana Negru

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton