Homepage  / Vedete româneşti

Sânziana Negru, ședință foto cu iubitul său. Câștigătoarea „America Express” a pozat pe umerii lui Ștefan Floroaica

Sânziana Negru, ședință foto cu iubitul său. Câștigătoarea „America Express” a pozat pe umerii lui Ștefan Floroaica
6

de Cătălina Matei,

Dacă la începutul relației lor, în ianuarie anul trecut, Sânziana Negru și Ștefan Floroaica erau foarte discreți în a se afișa împreună pe rețelele de socializare, acum nu mai este cazul. Cei doi nu se mai feresc de ochii internauților și postează din când în când și imagini ca și cuplu. Cele mai recente sunt din timpul unei ședințe foto realizate în studioul fotografului Alex Gâlmeanu.

În urmă cu mai bine de un an, actorul din serialul „Lia –soția soțului meu” și celebra influenceriță se fereau să se afișeze împreună, cel puțin în spațiul online. Urmăritorii celor doi însă și-au dat seama că între Sânziana Negru și Ștefan Floroaica e mai mult decât o simplă prietenie.

Între timp, mai ales după ce Sânziana Negru a câștigat cea mai recentă ediție „America Express”, alături de prietena sa Laura Giurcanu, cei doi postează destul de des imagini împreună. Ba chiar au pozat și pentru o campanie publicitară.

Recent, Sânziana Negru a postat un video pe contul său de Instagram, realizat în timpul unei ședințe foto care a avut loc în studioul fotografului Alex Gâlmeanu.

Celebra influenceriță și iubitul ei au pozat împreună, iar pentru unul dintre cadre a fost nevoie de 2 scaune și o bară. Motivul? Sânziana s-a așezat pe umerii lui Ștefan Floroaica, pentru un cadru cât mai atractiv. Și chiar le-a ieșit preț de câteva secunde!

Captura-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ștefan Floroaica, cu ochii pe „America Express”

Cum iubita sa a concurat alături de Laura Giurcanu în cea mai recentă ediție „America Express”, la Antena 1 – unde au ieșit câștigătoare, de altfel! – Ștefan Floroaica a urmărit cu mare interes emisiunea.

În primul rând îmi place că nu văd o altă persoană faţă de cum e acasă, dar fiind pusă în situații complexe remarc lucruri noi la ea. De caracterul unui om poți să-ți dai seama când este pus la încercare, iar felul cum ea gestionează tot ce se întamplă acolo pe mine mă impresionează şi mă întreb sincer dacă eu aş putea să fac ce face ea acolo. O admir mult si pe lângă altele sunt si fanul ei”, ne-a dezvăluit actorul din „Lia – soția soțului meu”, într-un interviu pentru TVmania.

Pe urmele Piraților din Caraibe

La începutul acestui an, Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au avut parte de vacanță de vis într-un paradis exotic, tocmai în Caraibe.

Sânziana a distribuit pe pagina personală de Instagram mai multe imagini din vacanță. Plaja din Caraibe are un nisip fin, iar apa este cristalina și de un albastru imaculat. Cei doi s-au plimbat cu barca și au admirat peisajele sălbatice, dar au existat momente în care au și lenevit pe plajă și s-au scăldat în razele soarelui. Admiratorii Sânzianei nu au putut să nu remarce faptul că ea arată foarte bine în costum de baie, semn că vizitele la sala de sport nu-i sunt străine.

foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton