Homepage  / Vedete româneşti

Sânziana Negru, prima reacție publică după ce ea și Ștefan Floroaica au aruncat o pungă cu mâncare la gunoi. „Am greșit”

Sânziana Negru, prima reacție publică după ce ea și Ștefan Floroaica au aruncat o pungă cu mâncare la gunoi. „Am greșit”
10

de Roxana Mirea,

Sânziana Negru a făcut primele declarații despre scandalul în care este implicată ea și iubitul ei, Ștefan Floroaica. Cei doi au fost asaltați de critici după ce au aruncat la gunoi o pungă cu mâncare. Ei au folosit acele produse alimentare în scop de recuzită pentru un clip de promovare. 

Sânziana Negru, după ce a aruncat la gunoi o plasă cu mâncare 

Sânziana Negru a vorbit pentru prima dată public despre scandalul în care este implicată, după ce ea și iubitul ei au aruncat o pungă cu mâncare la gunoi. Aflați la un festival, cei doi au luat o serie de produse de la Lidl pentru a face un clip de promovare a brandului. Totuși, după ce au terminat de filmat, Sânziana și iubitul ei au aruncat punga cu mâncare la gunoi, ceea ce a stârnit furia internauților. După zile întregi de tăcere, Sânziana Negru, care a câștigat America Express 2023, a venit cu o reacție publică.  

Ruxi, reacție dură după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat mâncarea la gunoi  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Am greșit. A fost un gest pripit. A fost un gest pe care noi nu l-am sesizat. Momentul respectiv nu a fost făcut din răutate, nu a fost premeditat, nu a fost gândit și, mai ales, nu a fost un gest făcut din nepăsare față de risipa alimentară. Am văzut că s-a comentat foarte mult lipsa de autenticitate. Autenticitatea e o valoare în care eu cred foarte mult. Pot să înțeleg de ce o parte dintre voi nu credeți asta, mai cred și că fiecare are discernământ să creadă și să înțeleagă ce consideră. Eu nu cred că putem să punem semnul egal între a avea o valoare și a face o greșeală. 

Bineînțeles că încerc și îmi doresc să mă educ în subiectul risipei alimentare și, dacă pe viitor voi putea contribui într-un mod pozitiv la acest fenomen, o voi face. Mai cred că educația se face cu blândețe și cu dragoste, nu cu ură și cu furie. Iar pentru aceia dintre voi care au lăsat mesaje jignitoare pentru gestul nostru, vă doresc să aveți parte de iubire în viața asta, pentru că este lucrul de care avem cu toții nevoie ca să evoluăm. 

Poate vi se pare că mesajul ăsta a venit târziu. Zilele astea au fost ca un moment de freeze (moment de îngheț – n.red.) pentru mine, în care am stat să mă adun și să formulez un gând. Și vreau neapărat să mulțumesc persoanelor care au lăsat aici, și nu puține, mesaje de susținere. M-ați făcut să mă simt recunoscătoare pentru că sunt acceptată ca un om, și nu ca o mașinărie perfectă care nu se strică niciodată”, a spus Sânziana Negru pe Instagram, potrivit libertatea.ro. 

Ștefan Floroaica, despre scandalul în care este implicat cu iubita lui  

Înainte ca Sânziana să aibă o reacție publică, Ștefan Floroaica a reacționat și el public după criticile primite în mediul online. Actorul din „Lia – soția soțului meu” s-a scuzat pentrui gestul lui și al iubitei sale spunând că acele produse nu mai puteau fi consumate.  

„Aveam de făcut un material pentru un brand, nu-l mai precizez pentru că ne e ruşine de situaţia creată, (….) ideea era ca Sânziana să cumpere 10 produse iar eu să le identific.  

Eu m-am raportat la aceste produse ca fiind, cum să spun, care să ne ajute să facem materialul acesta video. Deci cumva le-am văzut cu scop de a crea acel video, cumva ne câştigăm pâinea din treaba asta, nu e un secret. Ne-am concentrat să facem cât mai bine acel material. După ce am terminat de filmat acel material, eu am luat punga şi am aruncat-o la gunoi.  

Produsele acelea care erau în pungă, multe dintre ele, au fost fâţâite, duse de colo, colo, în soare şi aşa mai departe, pentru că am filmat în mai multe locuri, că nu ne iese din prima mereu. Şi, sincer, am considerat că nu am ce să împart genul ăla de produse. Într-adevăr, unele puteau fi împărţite, dar marea majoritate a lor, nu. Acesta a fost raţionamentul meu în momentul ăla”, a transmis el pe Instagram.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton