Homepage  / Vedete româneşti

Sânziana Negru, dezvăluiri printre lacrimi despre durerea lăsată de moartea tatălui ei. „Îmi este foarte dor de el”

Sânziana Negru, dezvăluiri printre lacrimi despre durerea lăsată de moartea tatălui ei. „Îmi este foarte dor de el”
13

de Roxana Mirea,

Sânziana Negru a vorbit cu lacrimi în ochi despre durerea și golul din suflet lăsat de moartea tatălui ei. Câștigătoarea de la „America express” a dezvăluit că maturizarea ei a început în momentul în care și-a pierdut tatăl. 

Sânziana Negru, despre durerea pierderii tatălui ei 

Sânziana Negru și-a pierdut tatăl în 2018, din cauza unui accident vascular cerebral. Părintele ei, care a fost profesor de limba română, a încetat din viață la vârsta de 60 de ani. Sânziana Negru a fost invitată în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde a izbucnit în lacrimi atunci când a început să vorbească despre durerea cauzată de dispariția tatălui.  

„Maturizarea mea cred că a început… și conștientizarea că timpul trece cu adevărat, a fost când a murit tatăl meu. Și în momentul ăla mi-am zis că timpul trece și trece repede. Ai impresia, când ai 20 și ceva de ani, că poți să faci atât de multe lucruri și poți să faci multe lucruri, dar este foarte important unde îți îndrepți atenția și energia. Cred că până la 30 de ani, am zburat foarte mult prin aer, în toate direcțiile.  

La 30 de ani, 30 și puțin, cât aveam atunci când s-a întâmplat treaba asta tata, am zis că nu mai e de glumă. Am luat-o sistematic. Sunt bunicii, sunt părinții și ești tu. Încet, încet, schema asta se dărâmă, ce vine din spate. Tu, în timpul ăsta, trebuie să îți construiești mai departe cealaltă schemă a ta și mi-am dat seama că astea sunt lucrurile care contează în viață. Relațiile sănătoase și familia. Apoi, m-am apucat de terapie și la terapie am înțeles și mai bine cum trece timpul și ce am de făcut, de ce trebuie să scap și ce trebuie să adaug în viața mea”, a povestit Sânziana Negru.  

Sânziana Negru, dezvăluiri printre lacrimi despre durerea lăsată de moartea tatălui ei. „Îmi este foarte dor de el” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Sânziana Negru: „Îmi este foarte dor de el” 

Sânziana Negru a mărturisit că îi este foarte dor de tatăl ei și că îi simte iubirea chiar și acum. 

„Tata a murit devreme. A murit la 60 de ani. Tata era foarte mândru de mine. Tata era genul de om pentru care eu am fost ca o bijuterie și da, m-a iubit foarte mult și am simțit iubirea asta foarte prezentă chiar și după ce el a murit și o simt și acum din ce în ce mai mult. Mă sensibilizez pentru că îmi este foarte dor de el”, a mai declarat câștigătoarea America Express.  

În continuare, vedeta a povestit cum a reușit să se construiască și cât de importantă a fost terapia pentru ea. „Noi plecăm în viață cu niște lucruri care ni se dau de la părinții noștri. Părinții mei au divorțat de două ori și evident că pentru mine, în capul meu, s-au construit niște lucruri odată cu versiunea mamei, odată cu versiunea tatălui meu și faptul că am venit dintr-o familie destrămată m-a făcut și pe mine să împing foarte mult ideea asta de familie. După ce trece niște timp, își dai seama că viața asta nu este făcută să o trăiești singur, să ai realizări și să stai tu cu ele și atunci am zis să merg să mă caut puțin, să merg la terapie. (…) Ăsta este deja al patrulea an în care fac terapie cu același om. E foarte important și asta”, a mai declarat Sânziana.  

Sânziana Negru face terapie de 4 ani 

Sânziana Negru spune că este foarte apropiată de familia ei, iar în momentul în care tatăl ei a murit, nimic nu mai conta pentru ea, deși cariera ei se afla într-o etapă de ascensiune.  

După ce a murit tata, am intrat într-o semidepresie d-asta de câteva luni, în care nu-mi doream decât să dorm, nu-mi doream să fac… Aveam proiecte, cariera mea din online era în sus, toate lucrurile mergeau foarte bine. Pe mine nu mă mai bucurau treburile astea pentru că a fost primul contact dur cu moartea. Murise și bunica mea cu doi ani înainte. Eu am o familie foarte mare și sunt foarte legată de partea asta de mătuși, unchi, nepoți, din Republica Moldova, de unde sunt eu. Toată familia mea e acolo. Mama este la Târgu Mureș unde ne-am mutat noi când eram mici, dar toată familia mea e acolo și încerc să mă duc acolo cât mai des”, a mai povestit Sânziana Negru.  

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton