; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sandra Stoicescu are emisiune nouă la Antena 3

04 October 2010
Alessandra trebuie să menţină viu interesul publicului pentru câte 100 de minute de luni până vineri de la ora 17.00.

Alessandra trebuie să menţină viu interesul publicului pentru câte 100 de minute de luni până vineri de la ora 17.00.

Alessandra Stoicescu revine în grila de toamnă a Antenei 3 începând de luni, 4 octombrie, cu emisiunea 100 de minute”, care va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 17.

.

“Pentru mine acum este clar: fără Observator şi News Magazine n-ar fi existat “100 de minute”. A trebuit să adun toată experienţa mea de jurnalist dar şi de realizator de televiziune. Staţi liniştiţi, nu fac bungee-jumping. 100 de minute' este o emisiune care îmbină rigoarea jurnalelor de ştiri cu disciplina dialogului şi a interviului pe care o deprinzi doar în talk-show-uri, dar are şi ceva în plus pe care o să-l descoperiţi începând de luni de la 5 după-amiaza. Nu o să luăm ceaiul împreună, însă într-o sută de minute oamenii vor vedea şi vor înţelege temele mari ale zilei, dar – şi cred că asta este foarte important – vor descoperi teme noi, lăsate deoparte pentru că sunt prea delicate ori prea grele. Nu-mi plac vorbele mari însă acum, după probe şi emisiuni pilot, sunt convinsă că 100 de minute' este esenţială pentru cei care nu vor să fie luaţi prin surpindere de vremurile pe care le trăim,” a declarat Alessandra Stoicescu.

Elementul inedit al emisiunii este rubrica Citizen Badea'. Alessandra Stoicescu va intra zilnic în legătură directă cu Mircea Badea, care realizează în acelaşi interval orar o emisiune la radio ZU, pentru a discuta una dintre temele principale ale zilei.

De asemenea, subiectele interesante sau dezvăluirile importante prezentate de blogurile din România vor fi discutate de realizatoare şi invitaţii săi.

Telespectatorii îşi pot expune punctul de vedere şi pot adresa întrebări referitoare la evenimentele zilei accesând blogul emisiunii: http://www.antena3.ro/100minute/.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare