; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

181205172102 01 sandra oh andy samberg golden globe 1205 exlarge 169

Sandra Oh și Andy Samberg vor fi gazdele Globurilor de Aur 2019

07 December 2018

Doar o lună ne mai desparte până la ediția din 2019 a Globurilor de Aur și cu această ocazie am aflat în sfârșit cine vor fi gazdele evenimentului. Sandra Oh și Andy Samberg vor găzdui cea de-a 76 ediție a Globurilor de Aur pe 6 ianuarie 2019.

După ce a găzduit premiile Emmy în 2015, Andy Samberg se reîntoarce în acest rol pentru Globurile de Aur. Cât despre Sandra Oh, chiar dacă poate părea o alegere neobișnuită, actrița a interpretat unul dintre cele mai aclamate roluri de anul acesta în serialul Killing Eve și cu siguranță va fi o adevărată apariție. Oh și Samberg au o istorie împreună, duo-ul prezentând anterior în această formulă și la premiile Emmy  în 2018.

„Sandra și Andy sunt alegerea perfectă pentru a fi gazdele acestui eveniment de mare clasă. Aduc farmec și stil încăperii în care se vor afla cei mai buni oameni din televiziune și film. Va fi fără îndoială o noapte de neuitat', au spus într-un comunicat de presă Paul Teledgy și George Cheeks, directori ai NBC Entertainment.

Nominalizată la premiile Emmy pentru rolul principal în drama Killing Eve, Sandra Oh este în prezent co-producător. Actrița a jucat timp de zece sezoane rolul doctorului Christina Yang din Greys Anatomy pentru care a câștigat în 2006 Globul de Aur și a fost nominalizată de cinci ori la premiile Emmy pentru același rol.

În 2014, Andy Samberg a fost dublu câștigător la Globurile de Aur pentru rolul său din Brooklyn Nine-Nine, dar și ca producător pentru același serial. Până atunci, Samberg și-a câștigat reputația ca membru al show-ului Saturday Night Live din 2005 și până în 2012.

 

CITEȘTE ȘI:

S-au anunțat nominalizările la Globurile de Aur 2019. Găsiți aici lista completă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare